O-STA

ISL Light podaril organizaciji SOS-Kinderdorf International orodje za tehnično podporo na daljavo

LJUBLJANA - 17. april 2007 - ISL Light je organizaciji SOS-Kinderdorf International podaril paket Server License. Ta mednarodna organizacija za blaginjo otrok se je odločila, da bo vpeljala ISL Light-ovo storitev za nadzor oddaljenega računalniškega namizja pri nudenju učinkovitejše podpore lastnim zaposlenim na oddaljenih lokacijah.

Da bi pomagal organizaciji SOS-Kinderdorf International pri njihovi odločitvi znižati potne stroške in skrajšati čas pri podpori zaposlenim na zunanjih lokacijah, jim je ISL Light daroval paket Server License. Brezplačno za vse tehnične operaterje organizacije SOS-Kinderdorf International nudi samostojni sistem ISL Light enostavno orodje za takojšnjo podporo na daljavo. V visoko zaščiteni seji bodo operaterji v SOS-Kinderdorf International lahko pogledali na namizje računalnika oddaljenega zaposlenega s tehnično težavo, prevzeli nadzor nad tipkovnico in miško, prenašali datoteke, navidezno risali po deljenem namizju in jim tako dajali napotke, komunicirali pa bodo tudi preko integriranega tekstovnega klepeta.

SOS-Kinderdorf International je krovna organizacija za več kot 130 priključenih društev državnih SOS vasi za otroke po celem svetu. Ta privatna, nevladna organizacija v več kot 450-tih otroških vaseh preskrbi več kot 60.000 osirotelim, zapuščenim in revnim otrokom novo družino in dom. S pomočjo različnih socialnih, zdravstvenih, izobraževalnih in ostalih projektov v skupnostih dosežejo še na stotisoče ranljivih otrok in njihovih družin, pomagajo pa tudi v kriznih situacijah in nesrečah preko programov za nujno pomoč.

KONTAKT:

Jerneja Fidler | Marketing

XLAB d.o.o. | Teslova 30 | 1000 Ljubljana | Slovenija

t: 1 4776777 |

e: neja.fidler@xlab.si |

w: www.xlab.si