O-STA

Intelliworks najavlja novo generacijo večuporabniške opreme za upravljanje odnosov s strankami na področju visokega šolstva, ki je zasnovana kot večuporabniška storitev (Saas - Software as a Service)

Stopenjska nastavljivost, prilagodljivost in večuporabnost z dolgo zgodovino uporabe

Rockville, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 4. junija 2007 - Intelliworks, Inc., vodilno podjetje na področju upravljanja odnosov s strankami (CRM - customer relationship management), najavlja svojo CRM računalniško platformo nove generacije, poimenovano Orion. Orion je zasnovan kot spletna CRM rešitev na zahtevo in je prva večuporabniška programska oprema kot storitev (SaaS), ki je posebej prilagojena za višje šolstvo.

Orion je uravnoteženo ozvezdje, ki omogoča

1. Bogato uporabniško izkušnjo - je najbolj prijazen do uporabnikov in ima najbolj eleganten vmesnik za višje šolstvo.

2. Nobene nameščene programske opreme - za svoje delovanje ne potrebuje namestitve programske opreme na računalnike uporabnikov.

3. Preprosta uporaba - za nastavitev je potrebnih nekaj ur in ne mesecev ali let.

4. Nenehno posodabljanje - hitre posodobitve in nadgraditve, ki se izvajajo sproti.

"Orion predstavlja rešitev za potrebe višješolskih institucij po enostavnosti, in omogoča bolj tekoč način za doseganje tržnih in zaposlitvenih ciljev," je dejal Dev Ganesan, predsednik uprave in predsednik podjetja Intelliworks. "Omogoča enostavno in hitro testiranje, in nalaganje podatkov in kampanj. Vse to ob neverjetno nizkih stroških, nizkem tveganju in, odkrito povedano, majhnimi obveznostmi."

"Orion, kot vertikalno osredotočena Enterprise 2.0 rešitev, upošteva načela Salesforce.com in Facebook, tako da v svoji genski zasnovi združuje enostavnost, sodelovanje in bogato uporabniško izkušnjo," je povedal Anirban Ckakrabarti, podpredsednik oddelka za trženje pri Intelliworksu. "S tem zelo obvladljivim večuporabniškim računalniškim okoljem, ki ga je preprosto prilagoditi, bo Intelliworks zadostil potrebam trga višjega šolstva, kjer je proračun majhen in so sredstva namenjena informacijski tehnologiji omejena, medtem ko se poslovni procesi in pretok dela razlikujeta od institucije do institucije."

Izobraževalnim ustanovam Orion ponuja enostavnost uporabe, hitro namestitev in prilagoditev, in to preko spletnega brskalnika. Ker nameščanje dodatne programske opreme ni potrebno, je Orion SaaS mogoče postaviti v veliko krajšem času in z manjšimi stroški, kot jih predstavljajo ostali obstoječi sistemi in lasten razvoj aplikacij znotraj posamezne ustanove. Izvajanje dejavnosti kot sta nalaganje podatkov in vodenje tržnih kampanj namenjenih specifičnim skupinam lahko dosežete v manj kot uri. Uporabniki lahko na svojih domačih CRM straneh ustvarijo gradnike, ki jim dajo vpogled v svoje kampanje, stike, dejavnosti, itd.

Še tako različne višješolske institucije, kot so poslovne fakultete, strokovne šole, ljudske univerze, profitne ustanove, kot tudi dodiplomski programi, bodo pridobili z Orionovim SaaS okoljem, ki je zasnovano za delovanje na internetu.

"SaaS rešitve so bile v zadnjem letu deležne veliko pozornosti širše poslovne javnosti," je povedala Catherine Burdt, višja analistka pri podjetju Eduventures, Inc. "Višješolske institucije vseh velikosti lahko profitirajo zaradi nizkih stroškov uporabe, bogatih uporabniških izkušenj in krajših časov izpada sistema, ki jih zagotavlja ta model programske opreme. Medtem ko podjetja ciljajo na področje višjega šolstva, bodo rešitve, ki so prilagojene potrebam upravljanja odnosov z javnostmi (CRM), trženja in komunikacij na tem področju, cvetele.

Orion bo poenostavil trženje in komunikacijske funkcije višješolskih institucij, ter pospešil boljše sodelovanje med oddelki in programi. Zagotavlja celovit pregled vseh stikov, in popoln vpogled v vse komunikacije z vsakim stikom na enem mestu.

Več podrobnosti o Orionu bo na voljo ob njegovi predstavitvi poleti 2007.

O Intelliworks

Intelliworks, Inc. po naročilu proizvaja rešitve CRM programske opreme, ki pomagajo tako malim fakultetam, kot velikim univerzam, ki jih nato prilagodijo, razširijo, tako da dosežejo svoje pričakovane tržne cilje glede kandidatov, študentov, nekdanjih študentov, podjetij in drugih teles.

Za več informacij obiščite http://www.intelliworks.com.

KONTAKT:

SpeakerBox Communications

Erin West, 707 287 7806

ewest@speakerboxpr.com