O-STA

MAX Entertainment prepoznal potencial G4 Productions

BAAR, Švica - (BUSINESS WIRE) - 26. junij 2007 - Družba MAX Entertainment Holdings Inc. (OTCBB:MXEH) je danes objavila, da je podpisala pismo o nameri z G4 Productions, novo promocijsko skupino za mešane borilne veščine (MMA).

V G4 Productions so svoje moči združili štirje največji evropski promotorji, Martijn de Jong, Patrick Mooney, Marko Leisten in Augusto Frota. Skupina MMA promovira že od leta 1997 in je več let delovala v okviru Shooto/ADCC. Skupina ima prav tako v lasti nekaj najbolj znanih MMA posnetkov v Evropi, kot so Cage Wars, Ultimate Glory, FinnFight in Shooto Switzerland.

Ta izjemen nov dogovor bo G4 Productions omogočil ekskluzivo pri produkciji MMA oddaj za MAX, Martial Arts X-treme. G4/MAX dogovor bo omogočil izvedbo dogodkov z mešanimi borilnimi veščinami po celotni Evropi in bo oddaje kreiral pod okriljem MAX za TV, DVD in digitalne medije.

G4 bo dodatno produciral številne dogodke po celotni Evropi, ki bodo blagovno znamko MAX, Martial Arts X-treme, ustoličil kot vodilnega ponudnika MMA v Evropi. Ti MAX dogodki se bodo odvijali ob hkratnih MMA dogodkih na Japonskem in v ZDA.

Dogovor omogoča ustanovitev velike nove blagovne znamke v enem od najhitreje rastočih športov na svetu danes, ustvarja marketinške priložnosti in priložnosti za prodajo promocijskih izdelkov po vsej Evropi ter razvija trg za MMA po celem svetu.

Daniel Kilian, predsednik uprave MAX, je dejal: "Takoj smo prepoznali potencial skupine G4 in le-ta se je popolnoma prilegala modelu, ki smo ga začeli ustvarjati. Redko se zgodi, da je skupina s tako veliko izkušnjami na voljo za tovrstno sodelovanje. G4 in MAX sta ustvarjena drug za drugega in dogovor je odlično tempiran."

Martijn De Jong iz G4 pa je dodal: "MAX deli vizijo o MMA z nami in zelo smo veseli priložnosti, ki nam jo je dogovor ponudil; vsa skrivnost leži v časovni tempiranosti in veselimo se že dolgotrajnega in produktivnega sodelovanja s svetovno priznano blagovno znamko MAX."

Finančni pogoji dogovora še niso popolnoma dogovorjeni, a pričakovati je, da bodo dosegli sedem-mestno število.

KONTAKT:

MAX Entertainment

Daniel Kilian, 0041 41 763 48 48

www.max-holdings.com

www.maxfighters.com