O-STA

Alastian razširja svoj spletni portfelj

Inovativen e-poslovni kanal podjetja Basell, Alastian, razširja svojo ponudbo na skoraj vse izdelke široke potrošnje, ki jih proizvaja Basell

WESSELING, Nemčija -- (BUSINESS WIRE) - 28. junij, 2007�-Basellovposlovni kanal s poliolefinom, Alastian, se je lotil večje razširitve svojega portfelja, da bi vključil večino svojih standardnih PE in PP razredov široke potrošnje, ki jih proizvaja Basell.

"Zdaj ponujamo več kot 60 razredov, vključno s homopolimernimi in kopolimernimi PP in PE smolami vseh vrst, od LDPE do HDPE," je dejal Ruediger Klein, prodajni direktor Alastiana. Nov portfelj vključuje tudi visoko kvalitetne smole iz Basellovih serij Moplen, Hostalen in Lupolen.

"Stranke bodo opazile boljšo razpoložljivost in hitrejšo dostavo preko celotnega seznama razredov," je dodal Ruediger. "Nadaljnja optimizacija naše embalaže in logistike bo izboljšala dobavo izdelkov kupcem Alastiana, prav tako pa tudi učinkovitost, s katero jim lahko služimo."

Alastian je prevzel vse pomembnejšo strateško vlogo znotraj podjetja Basell. "Alastian je zdaj več kot le uspešen eksperiment," je komentiral Filip van de Vliet, vodja Alastiana. "Izkazal se je kot izredno uspešen in učinkovit način prodaje Basellovih izdelkov rastoči paleti kupcev."

"Naslednjih nekaj let bo proizvajalcem poliolefinov prineslo številne izzive," nadaljuje Filip. "Zahteva po večjem dosegu, učinkovitosti in fleksibilnosti v načinu, kako strežemo kupcem, bo postala vse pomembnejša z nastajanjem resnično globalnega trga za PE in PP smole."

"V procesu premagovanja teh izzivov bo podjetje Basell lahko črpalo iz specifičnih prednosti in strokovnega znanja, ki ga je Alastian razvil globalno. Ko nadaljuje z razširjanjem svojega geografskega dosega, bo Alastian še naprej kanal, ki zadovoljuje specifične potrebe strank širom sveta."

O Alastianu

Alastian, ki ga je podjetje Basell lansiralo aprila 2004, je "no-frills" internetno podjetje za polietilenske in polipropilenske smole. Stranke naročijo izdelke preko spleta. Alastian je zgradil bazo strank z več kot 3000 pretvorniki poliolefina v Evropi, ki segajo od majhnih-do-srednjih uporabnikov do velikih proizvajalcev. Leta 2006 je Alastian razširil svoje poslovanje izven Evrope na ZDA, Turčijo, Rusijo in Poljsko.

http://www.alastian.com

KONTAKT:

Alastian

Just In 't Velt:

+ 31 651407999

Just.Intvelt@Alastian.com