O-STA

Stirling Medical Innovations je izbral Camstar za Streamline proizvodne in kakovostne procese

Elektronske kartoteke in uveljavljena skladnost sta kritična za komercializacijo Stirlingovega Leading Edge testnega traku za kardiološke teste.

CHAROTTE, N. C. (POSLOVNO OMREŽJE) - 13. julij 2007 - Camstar Systems Inc, vodilni dobavitelj za Enterprise Manufacturing Execution and Quality Systems je danes objavil, da je Stirling Medical Innovations, Ltd (SMI), ki razvija napredne medicinske pripomočke za diagnozo in upravljanje kroničnih kardiovaskularnih stanj, izbral Camstarjev oddelek za Medicinske pripomočke (TM) za zamenjavo njihovih svežnjev papirnih evidenc, zavarovalnih sporazumov in procesov racionalizacije v njihovem proizvodnem obratu Stirling na Škotskem.

"Za Stirling Medical je pomembno, da hitro razvija nove izdelke; čas in obseg sta ključna", je izjavil Robert Hutchison, izvršni direktor v Stirling Medical. "Komercializacija inovativnega izdelka kot je NT pro BNP, testni trak za kardiološke teste, ki je bil razvit za povečanje možnosti preživetja ljudi, ki trpijo za kroničnimi srčnimi boleznimi, zahteva proizvodni proces z obsežnim svežnjem evidenc," je rekel Hutchison.

"Camstarjev oddelek za medicinske pripomočke ima impresivne reference v industriji zaradi svoje sposobnosti da racionalizira zbiranje in upravljanje podatkov, ki jih lahko uporabljamo za izboljšanje procesov in hitro razvijamo NT pro BNP in druge izdelke v razvoju", je izjavil Barry Slater, QA in Direktor Sistemov kakovosti za Stirling. "Camstarjeva napredna tehnologija in dokazana integracijska izkušenost z našimi SAP, CAPA in sistemi upravljanja dokumentov nam omogoča sprotno produkcijsko informacijo, sledljivost in nadzor.

Camstarjeva SwifTrack (TM) uporabna tehnologija, ki omogoča hiter razvoj, fazni pristop in osnovo za prihodnjo širitev, je bila pomembna za Stirling. Rešitev vključuje Oddelek Medicinskih pripomočkov, prilagodljivo in konfigurativno arhitekturo in preverjeno uporabno metodologijo, ki skupaj porabijo najkrajši čas za oceno in pomembno konkurenčno vrednost za Stirling. Camsterjev strateški poslovni partner, Seabrook Research Ltd, bo vodil izvajanje.

Veseli smo sodelovanja s Seabrook Research Ltd, čigar uspešne reference pri dopolnjevanju Camstarjevega Oddelka za medicinske pripomočke zagotavlja, da bomo ojačali lokalno poznavanje in tehnično strokovno znanje za izvajanje našega Manufacturing Execution System (MES) na SMI" je izjavil Colin Boyd, SMI MES projektni vodja.

Camstarjev oddelek za medicinske pripomočke je visoko prilagodljiv, najboljši-v-razredu Manufacturing Execution System (MES), ki je bil izdelan da zadovolji specifične potrebe Life Science Manufacturers. Sistem bo omogočal proizvodnjo in ogrodje za kakovostno upravljanje, ki vsebuje samokontrolne elektronske kartoteke (eBR), procesno uveljavljanje, kompletno proizvodno sledljivost in kontrolo procesa, obsežno analizo podatkov in preglednost proizvodnje.

"Zadovoljni smo, da delamo s Sterling Medical in Seabrook Research na tem projektu," je izjavil Jason Adams, podpredsednik Camstarjeve prodaje za Severno Ameriko.

Izdelovalci medicinskih pripomočkov in biotehnologije sprejemajo Camstarjevo tehnologijo in SwifTrack metodologijo za njihove proizvodne postopke. Ugotavljajo, da je njihova zmožnost širitve s hkratno rastočo učinkovitostjo in izboljšavo kakovosti mogoča zgolj z dostopno, učinkovito in sprotno obdelavo podatkov.

"Camstarjev oddelek za medicinske pripomočke in SwifTrack jim pomaga pri hitrem razvoju in lansiranju proizvodov.

O camstar Systems nc.

Camstarjevi Enterprise Manufacturing in Quality Solutions pomagajo proizvajalcem hitro dvigniti učinkovitost njihovih deljenih proizvodnih postopkov s pomočjo izdaje popolne preglednosti in z omogočanjem fleksibilnosti, ki so pogoj za hitro rast in spremembe. Camstarjeva neprimerljiva rešitev pregleduje, nadzoruje in usklajuje globalni proces proizvodnje, omogoča povezljivost dostave in najbolje praktično učinkuje v agilnosti, izdelkih najvišje kakovosti in linearnih, bolj učinkovitih operacijah.

Izdelan za popolno konfigurabilnost in razvit na uporabno usmerjeni zgradbi, je Camstarjev čvrsto integriran komplet rešitev tak, ki vsebuje učinkovit proizvodni sistem (MES), kakovostno-upravljalni sistem (QMS), poslovno-procesno povezljivost (BPI) in proizvodno-poslovno inteligenco (MBI). Specifično industrijske, nestandardne aplikacije in preverjene uporabne metodologije zagotavljajo uspešno uporabo in hitro časovno korist.

Več kot 100 vodilnih podjetij, med katerimi so Johnson & Johnson, Roche, Tyco Healthcare, ZOLL, CIBA Vision, Favrille, Abbott Vascular,Boston Scientific, Zeiss, Kinetic Concepts, BIOTRONIK, Gambro BCT,IBM, Kodak, AMD, Philips in Hitachi, zaupajo Camstarju kot preverjenemu software partnerju. Za več informacij obiščite www.camstar.com

O Seabrook Research Ltd.

O Seabrook Research Ltd. je vodilno specialistično softversko podjetje, ki servisira industrijo Life Science. Ustanovljeno 1989, se Seabrook Research fokusira na hitre, učinkovite izvedbe z uporabo predeterminiranih metodologij in izkušenega osebja. Skladnost z ISO 9002 dokazuje polno zavezo organizacije visokim standardom kvalitete. Lociran v Camstar Evropskem podpornem centru v poslovnem in tehnološkem parku, na Model Farm oad v Corku na Irskem, Seabrook zagotavlja polno usposobljene InSite posvetovalni servis, integracijske in avtomatizacijske ekspertize, kot tudi servis ocene procesnih in računalniških sistemov za podjetja na Irskem in v Evropi. Za več informacij o Seabrook Research Limited obiščite www.seabrook.ie

O Stirling Medical Innovations, Ltd.

Stirling Medical Innovations, Ltd. bo svetovno vodilni v raziskovanju in razvoju naprednih medicinskih pripomočkov za diagnozo in upravljanje predvsem kroničnih kardiovaskularnih stanj. Podjetje je podružnica skupine Inverness Medical Innovations (IMI), ki je lociran v Massachussettsu, ki v svetu vodi po razvoju, izdelavi in marketingu zdravstvene nege na prostem trgu in hitrih diagnostičnih proizvodov. IMI ima obrate v več kot 20 državah in zaposluje okrog 2000 ljudi po vsem svetu. Z načrti za state-of-the-art obrat na kampusu Stirling University Innovation Parka je SMI svetovni center za nego srca skupine IMI.

Kontakt:

Camstar Systems, Inc.

Chris Parsons, 704-227-6617

cparsons@camstar.com