O-STA

Brezplačni mednarodni klici iz kateregakoli telefona zdaj na voljo v Sloveniji

Nova spletna stran MOBIVOX omogoča najenostavnejše povezovanje s svetom do sedaj

MONTREAL--(BUSINESS WIRE)�-17. oktober 2007�-

MOBIVOX je danes objavil, da je njihova storitev brezplačnih klicev na voljo v Sloveniji. Uporabniki MOBIVOX-a v Sloveniji se lahko zdaj z vsakega stacionarnega ali mobilnega telefona brezplačno povežejo z drugimi uporabniki iz več kot 40 lokacij po vsem svetu.

Uporabniki MOBIVOX-a iz Slovenije po registraciji na spletni strani www.mobivox.com in po prenosu svojih kontaktov za povezavo s svojimi prijatelji in sorodniki po vsem svetu pokličejo svojo lokalno številko MOBIVOX. Novi slovenski številki MOBIVOX sta:

-- +386 16 001461 (Ljubljana)

-- +386 26 001404 (Maribor)

Ko pokličejo številko, preprosto povedo ime uporabnika, s katerim se želijo pogovarjati - nobene potrebe po telefonskih karticah in PIN kodah; računalnikih, posebni programski opremi ali zahtevnih prenosih datotek. Uporabniki MOBIVOX-a se med seboj pogovarjajo zastonj, novi lokalni številki pa prebivalcem Slovenije omogočata brezplačno klicanje prijateljev in sorodnikov iz več kot 40 lokacij. Poleg tega lahko klice izvedejo iz katerega koli telefona - mobilnega ali stacionarnega. Uporabniki med klicem plačajo samo stroške lokalnega klica.

"Na MOBIVOX-u si zamišljamo svet, v katerem vas preprost klic na lokalno številko neposredno poveže z vašim svetom. Dobra novica? Tak svet že obstaja," je dejal Stephane Marceau, generalni direktor podjetja MOBIVOX. "To je samo začetek. Prizadevamo si mednarodne klice narediti preproste, prikladne in poceni, s čimer želimo zmanjšati pregrade med vami in tistimi, ki so vam dragi."

Hkrati z novo ponudbo je MOBIVOX pripravil preoblikovano spletno stran s preprostimi navodili, ki korak za korakom vodijo skozi prijavo in povezovanje s prijatelji in sorodniki. Nova stran obiskovalcem nudi tudi preizkus storitve z brezplačnim 10 minutnim klicem iz katerega koli telefona na kateri koli telefon - kjer koli na svetu.

Nova spletna stran uporabnikom omogoča tudi uvoz kontaktov iz storitev Gmail, Outlook in Skype.

"Naši uporabniki v Sloveniji lažje kot kdajkoli kličejo svoje sorodnike in prijatelje - ne glede na to, kje se nahajajo. Ob naši novi spletni strani in storitvah smo prepričani, da ni boljšega načina za stike s tistimi, ki so vam dragi," dodaja Marceau.

MOBIVOX je mednarodna klicna storitev, ki omogoča brezplačno klicanje prijateljev in sorodnikov povsod po svetu iz KATEREGA KOLI telefona. Brezplačni klici so omogočeni na več kot 40 lokacijah, s čimer uporabniki prihranijo do 98 % stroškov za mednarodne klice.

Mobivox je privatno podjetje, med njegovimi investitorji pa so: IDG Ventures Boston, IDG Venture Investment China, IDG Ventures Vietnam, Brightspark in Skypoint.

Na spletni strani si poglejte, kako delujejo brezplačni klici med uporabniki MOBIVOX-a: www.mobivox.com/help/faq/.

Za več informacij obiščite spletno stran: http://www.mobivox.com/.

KONTAKT:

MOBIVOX

Rachelle Lockhartm, 212-419-3326

consumerpr@mobivox.com