O-STA

Program Supreme Master Television se je začel predvajati na 10 dodatnih satelitih po celem svetu

Nekodirana satelitska TV je osredotočena na mir, pozitivnost in kulturno harmonijo

MULTIMEDIJA JE NA VOLJO NA:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5542092

LOS ANGELES--(BUSINESS WIRE)�-12. 11. 2007�-Kot posledica zgodovinskega razvoja je 24-urni pozitivni program Supreme Master Television danes objavil, da se bo razširil po vsem svetu preko dodatnih 10 satelitskih platform. Z začetkom 16. novembra 2007, bo ta nekodirani program, ki 24 ur dnevno predvaja novice za dvigovanje morale in inspiracijske oddaje, kmalu dosegel novih več sto milijonov gospodinjstev po vseh celinah, vključno z: Avstralijo in Novo Zelandijo (Optus B3 / D2); Afriko (Intelsat 10 KU-Band in C-Band); Azijo (ABS, AsiaSat 2, AsiaSat 3S, Intelsat C-Band); Severno Ameriko (Galaxy 25); Južno Ameriko (Hispasat in Intelsat 907); in Bližnji Vzhod (Eurobird 2).

S pomočjo dobrega satelitskega dostopa lahko gledalci prosto uživajo v veliki izbiri kvalitetnih in zabavnih oddaj. Program Supreme Master Television se trenutno oddaja v Evropi, na Bližnjem Vzhodu in Severni Afriki preko Astra 1 na 19.2 stopinj vzhodno in preko Hotbirda na 13 stopinj vzhodno. Danes se oddaje predvajajo v več kot 40 jezikih z več kot 30 različnimi podnapisi.

Po mejnem letu pozitivnega predvajanja, program Supreme Master

Television nadaljuje s tem, da občinstvu ponuja novi način gledanja televizije - samo v pozitivni luči. Zaradi tega ker v živo predvaja dogodke, ki pomagajo pri izgradnji miru, intervjuje s predsedniki, znanimi osebnostmi in posreduje posebne želje navadnih ljudi o miru, je Supreme Master Television, s pomočjo svojih predstavitev, most za razumevanje lepote vseh narodov in kultur.

Obvestila programa Supreme Master Television lahko najdete v najpomembnejših svetovnih časopisih, kot so revija TIME, USA Today, The Guardian, Frankfurter Allgemeine, Le Monde in še mnogih drugih.

Župan Los Angelesa, častitljivi Antonio R. Villaraigosa, je komentiral: "Program Supreme Master Television ponuja uspešno alternativo ... promovira oddaje o miru in prijateljstvu... ponuja primer sočutja in ljubezni... Supreme Master Television nas spomni na našo skupno humanost in našo skupno obveznost zgraditi boljši svet za nas in naše otroke. "

Program Supreme Master Television predstavlja oddaje, ki podpirajo moderni način življenja, ki je zelen, zdrav in sočuten. Raznolikost oddaj za dvigovanje morale na Supreme Master Television obsega vrsto različnih žanrov, od zabave in filmov do novic in dokumentarcev, življenjskih slogov in kulture, z novimi in pomembnimi oddajami, ki jih ves čas dodajajo na svoj razpored raznolikih oddaj.

V studiu postaje v Los Angelesu je bila novica sprejeta slavnostno. Lily Able, direktorica programa, je povedala: "To je navdihujoče zato, ker obstaja ogromno odobravanje za novice in oddaje za dvigovanje morale. Gledalci po celem svetu nestrpno pričakujejo premierno predvajanje programa televizije Supreme Master Television preko satelita v njihovih državah. Zelo smo zadovoljni in počaščeni, da prinašamo pozitiven medij v vse kulture po svetu."

RAZPORED TRENUTNIH ODDAJ NA PROGRAMU TELEVIZIJE SUPREME MASTER TELEVISION:

-- Noteworthy News (Pomembne novice) predstavlja pozitivne novice s celega sveta, navdušujoča dobra dela in posveča pozornost pomembnim družbenim vprašanje.

-- Words of Wisdom (Besede modrosti) predavanja Supreme Master Ching Hai-ja, svetovno znanega humanista, spoštovanega duhovnega učitelja in izrednega umetnika, ki bo navdihnil in oplemenitil vaše življenje.

-- A Journey through Aesthetic Realms (Potovanje skozi področje estetike) je nagrajena serija, ki predstavlja zabavni program z živahnimi nastopi iz celega sveta. Ta oddaja se z dolgo tradicijo redno predvaja v ZDA 90 milijonom gledalcev.

-- Vegetarianism: The Noble Way of Living (Vegetarijanstvo: Plemeniti način življenja) oddaja bi vas rada informirala, zakaj in kako naj bi živeli izpolnjeno vegetarijansko življenje, s kuharskimi oddajami, intervjuji strokovnjakov z medicinskega in prehranskega področja kot tudi s slavnimi osebnostmi.

-- Music & Poetry (Glasba in poezija) predstavlja izbrane pesniške verze in melodične pesmi, ki jih izvajajo Supreme Master Ching Hai in drugi priznani umetniki.

-- Animal World: Our Co-Inhabitants (Živalski svet: Naši sostanovalci na Zemlji) predstavlja učinkovite in ljubeče načine, kako skrbeti za naše živalske prijatelje. Oddaja bo prav tako prikazovala resnične zgodbe, ki odkrivajo inteligenco in predano ljubezen živali, kar se bo dotaknilo vašega srca.

-- Planet Earth: Our Loving Home (Planet Zemlja: naš ljubljeni dom) - Kot poklon našemu prelepemu planetu, ta oddaja prikazuje različne načine, kako lahko poskrbimo za njegove dragocene vire. Čas je tukaj in zdaj, da ohranimo okolje in čudežno deželo, ki ji pravimo dom.

-- Between Master and Disciples (Med učiteljem in učenci) ponuja pogled v pristne pogovore med Supreme Master Ching Hai-jem in duhovnimi učitelji o temah, ki segajo od vsakodnevnega življenja do skrivnosti vesolja in še veliko več.

-- Healthy Living (Zdravo življenje) predstavlja podatke o preventivnih in holističnih pristopih k dobremu počutju, dobri kondiciji in prehrani.

-- Cinema Scene (Filmska scena) predstavlja nekatere najnovejše filme, kot tudi priljubljene klasike in navdihujoči filme.

-- Vegetarian Elite (Vegetarijanska elita) V tej oddaji so predstavljeni nekdanji in sedanji vegetarijanci in njihov dobrodelni življenjski slogi.

-- The World Around Us (Svet okrog nas) potuje po zemeljski obli, da bi raziskal in predstavil slavne lokacije duhovnosti, ki se jih vsekakor splača obiskati.

-- Models of Success (Vzorniki uspeha) predstavlja ljudi, ki so s pomočjo svojega uspeha pomagali drugim in svetu.

-- Enlightening Entertainment (Poučna zabava) predstavlja zanimive intervjuje, navdihujoče filme in dokumentarce, ki plemenitijo dušo in hranijo duha.

-- Science & Spirituality (Znanost in duhovnost) Soodvisnosti in podobnosti med znanostjo in duhovnostjo so enkratne in ta serija raziskuje ta zanimiv odnos med njima.

-- Good People, Good Works (Dobri ljudje, dobra dela) slavi moderne heroje, ki pomagajo drugim in si prizadevajo ponovno uveljaviti nesebične ideale, ki bi izboljšali našo družbo.

-- Our Noble Lineage (Naš plemeniti rodovnik) je pogled s premislekom na naše kulturne, verske in duhovne korenine vegetarijanstva.

MULTIMEDIJAA JE NA VOLJO NA:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5542092

KONTAKT:

Supreme Master Television

Priscilla Upton

Tel: +001 (626) 444-4385

Fax: +001 (626) 444-4386

Elektronska pošta: info@SupremeMasterTV.com

Spletna stran: www.SupremeMasterTV.com