O-STA

PERFORMANCE ALLIANCE EUROPE,www.performancealliance.eu

Od jeseni 2007 je na spletu nova spletna svetovalna mreža za CEE! Dunaj, december 2007

Strokovna svetovalna podjetja v Srednji in Vzhodni Evropi

Performance Alliance Europe je platforma za sodelovanje mednarodno usmerjenih strokovnjakov na področjih vodstvenega svetovanja, pravnega svetovanja, davčnega svetovanja, storitev IT, svetovanja v zvezi s človeškimi viri in oglaševanja/PR/lobiranja. Mreža je sestavljena iz partnerjev v Avstriji, Nemčiji, Italiji in pomembnejših državah jugovzhodne Evrope.

Platforma je orodje, ki omogoča dostop do vrhunskih svetovalcev v CEE. �"Mreža mednarodno usmerjenim podjetjem ponuja splošni pregled priznanih strokovnjakov in je zanesljiv partner za učinkovito uveljavljanje čezmejnih projektov, kot so prevzemi, pripojitve in širitev v nove države," pravi dr. Jürgen Müller iz podjetja Jürgen Müller Management Partners, ki je tudi so-ustanovitelj mreže.

Panevropski projektni partner z enim klikom

Partnerji Performance Alliance Europe se morajo redno potrjevati z referenčnimi projekti in mednarodnimi dejavnostmi. Na letnih dogodkih lahko partnerji vzpostavijo stike in povečajo svoje strokovno znanje.

Partnerji imajo priložnost, da se predstavijo v tem tekmovalnem okolju in si pridobijo položaj projektnega partnerja za mednarodno usmerjene stranke. Z enim klikom imajo stranke dostop do skupine panevropskih strokovnjakov in njihovo znanje uporabijo za svoje projekte. To daje strankam veliko prednost, in sicer hitrejše, bolj učinkovito upravljanje čezmejnih projektov in strokovno podporo.

Rešitve s široko ponudbo na enem mestu v CEE

Partnerji v tej mreži ponujajo "najsodobnejši način" upravljanja projektov , t.j. v skladu s strokovnim znanjem in regionalnim fokusom. Dr. Müller: �"Na zahtevo bodo izbrani partnerji zagotovili nakupovanje na enem mestu, kar pomeni, da bodo projekti obravnavani na tipičen pogodbeni način. V skladu s tem so v projektu odgovorni za koordiniranje vseh panevropskih dejavnosti in zagotoviti uspeh projekta."

Natančnejše informacije o mreži in različnih partnerskih modelih lahko najdete na www.performancealliance.eu!

Kontakt za več informacij:

Daniela Hofmann

Performance Alliance Europe

T. +43-660-1822677, +43-699-11605534

info@performancealliance.eu

www.performancealliance.eu