O-STA

ISL Online na 2. Slovenskem forumu inovacij

ISL Online - spletne storitve za sodelovanje, komunikacijo in delo na daljavo. Takojšen dostop do računalnika kjerkoli po svetu. Učinkovita podpora strankam preko spleta. Pogovor z obiskovalci spletnih strani v živo. Spletni sestanek v manj kot 3 minutah.

LJUBLJANA - 9. januar 2008 - Xlab, vodilno slovensko podjetje na področju napredne programske opreme za sodelovanje preko medmrežja, se bo predstavilo na 2. Slovenskem forumu inovacij. S svojo skupino svetovno priznanih rešitev ISL Online je bilo izbrano kot eno izmed 10 najinovativnejših podjetij.

Podjetje Xlab se je že drugo leto zapored uvrstilo v ožji izbor podjetij, ki se v Sloveniji dokazujejo s kakovostnimi in inovativnimi izdelki. Tehnološko dovršene rešitve skupine ISL Online se bodo slovenski javnosti predstavile na osrednji slovenski prireditvi inovativnosti - Slovenskem forumu inovacij. Tokrat uvrščene med 10 najboljših inovativnih slovenskih izdelkov danes beležijo že več kot 30.000 uporabnikov po vsem svetu, vsak teden pa se za rešitve ISL Online navduši okoli 500 novih uporabnikov.

Če se spominjamo 1. Slovenskega foruma inovacij, se je podjetje Xlab takrat predstavilo z rešitvijo za podporo strankam na daljavo ISL Light. Orodje, ki je bilo izbrano kot eno izmed 40 najboljših inovacij, omogoča, da se svetovalec poveže s strankinim računalnikom v manj kot 30 sekundah, vidi namizje, souporablja tipkovnico in miško, prenaša datoteke ter komunicira preko vgrajenega video klica.

Na letošnjem Slovenskem forumu inovacij (www.sfi.si), ki ga organizirata Ministrstvo RS za gospodarstvo in Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije - JAPTI, bo podjetje Xlab nagovorilo prisotne z razširjeno skupino izdelkov - ISL Online. Poleg vodilnega ISL Light-a bo predstavilo tudi ISL AlwaysOn, rešitev za enostaven dostop do oddaljenega računalnika, ISL Pronto, rešitev, primerno za podjetja, ki želijo obiskovalcem svojih spletnih strani ponuditi takojšen pogovor preko spleta, in ISL Groop za vse, ki želijo organizirati in izvajati sestanke preko medmrežja.

2. Slovenski forum inovacij kot osrednja prireditev na področju inovativnosti v Sloveniji bo s slavnostnim govornikom, ministrom za gospodarstvo mag. Andrejem Vizjakom odprl vrata 17.1. Zvrstilo se bo preko 70 izobraževalnih in drugih predstavitvenih dogodkov, osrednji dogodek pa bo vsekakor razstava 40 izbranih inovacij slovenskih inovativnih podjetij in samostojnih inovatorjev. Predstavitev ISL Online se bo pričela 17.1. ob 16.00 uri in bo predvidoma trajala 15 minut. Vljudno vabljeni!

Več o XLAB d.o.o.

Podjetje Xlab d.o.o. se ukvarja z razvojem poslovnih orodij ter napredne programske opreme za sodelovanje preko medmrežja, ki sodi v svetovni vrh tovrstnih rešitev. Z družino proizvodov ISL Online je že vrsto let prisotno v mednarodnem prostoru. Rešitve ISL Online so tehnološko dovršene ter slovijo po svoji enostavni uporabi, poleg tega so tudi cenovno dostopne. Programsko opremo ISL Online uporablja na tisoče podjetij v več kot 100 državah širom po svetu.

www.xlab.si