O-STA

Indigo Lodges postal prvi ponudnik vil, ki napoveduje garancijo zadovoljstva za svoje stranke.

"Korak, ki obeta revolucionarne spremembe v sektorju"

Ženeva, XX januarja 2008: Vodilni evropski ponudnik luksuznih vil s ponudbo novih prvovrstnih počitniških hišic, novo spletno stranjo in prelomno garancijo zadovoljstva postavlja standard za leto 2008. Podjetje Indigo, ki je bilo ustanovljeno leta 2002, sedaj ponuja več kot 150 luksuznih počitniških hiš v alpskem slogu in 250 poletnih vil, pri čemer zagotavlja širok izbor najbolj ekskluzivnih nepremičnin na svetu s storitvami po meri strank. Cene najema segajo od 10,000 pa do 250,000 evrov na teden. Servis Indigo Lodges je vedno predstavljal merilo na področju luksuznih vil, saj za vsak najem z letalom na nepremičnino pripelje najboljše vodje osebja in šefe kuhinje. Sedaj pa gre Indigo še korak naprej pri ravni storitev: Indigo Lodges je prvo podjetje v tem poslu, ki ponuja zagotovilo, da bo stranki, ki ni povsem zadovoljna z bivanjem, povrnil provizijo, ki jo je zaslužil z oddajo.

Direktor in ustanovitelj podjetja, Ivan Sellers, pravi: "Smo prvi ponudnik vil, ki ponuja pisno zagotovilo, da bomo vedno izpolnili ali presegli pričakovanja naših gostov. Menimo, da bo ta korak verjetno prinesel revolucionarne spremembe v sektorju, saj je preveč strank naveličanih slabih storitev in lažnih obljub. To lahko storimo, ker izvajamo strog nadzor in pregled skozi celoten proces, pregledamo račune vsake nepremičnine, vsako premičnino pregledamo pred prihodom strank, uporabljamo svoje lastno osebje, v vsakem počitniškem kraju pa imamo tudi vodje izpostav, ki zagotavljajo raven storitev, ki jo naše stranke pričakujejo."

Druge pomembne novosti zimske sezone so nove alpske počitniške hiše: Chalet Raphael v Verbieru, ki ponuja več kot 2.500 kvadratnih metrov bivalne površine, Chalet Talvo v Zuozu, ki je trenutno predstavljena v reviji Architectural Digest, in čudovit Vistalago, 510 kvadratnih metrov velik apartma na najboljši lokaciji v St. Moritzu, poleg hotela Badrutt's Palace, v stilu, ki bi ustrezal samemu Jamesu Bondu.

Kontakt:

Ole Mueggenburg

press@indigolodges.com

Tel: +49.40.432136-16

Mobilni:+49.170.6393420

Faks: +49.40.4921.9078