O-STA

mEMORYlIFTER - NAJHITREJŠI NAČIN ZA POMNENJE

BREZPLAČNA PROGRAMSKA OPREMA NA SPOMINSKIH KARTICAH OMOGOČA ENOSTAVNO IN ZABAVNO UČENJE

Houston, Teksas, ZDA - 18. april 2008 - LearnLift je najavil novo verzijo popularne brezplačne programske opreme MemoryLifter. Programska oprema za učenje temelji na znanstveni metodi kartic za pomnenje, ki jo je razvil Sebastian Leitner, eden od pionirjev na področju učenja. MemoryLifter uporablja nadzorovano ponavljanje, časovne razmake in mnemonične elemente (kot sta zvok in slika) za izjemno pohitritev procesa pomnenja in "povzdigne" informacije v dolgoročni spomin.

"Kar MemoryLifter resnično ločuje od ostale programske opreme na tržišču, je znanstveni pristop in zmožnost vključevanja večpredstavnostnih elementov," pravi direktor LearnLifta Rainer Aberer, in dodaja: "Nova različica MemoryLifterja nam omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje s spominskimi karticami, na katere lahko dodamo slike, zvok in video." MemoryLifter 2.1 pa je dodatno opremljen s številnimi pametnimi in novimi funkcijami za učenje, kot so izboljšan način vprašanj izbirnega tipa in program za ustvarjanje zvočnih knjig, s katerim lahko bistveno izboljšate uspešnost učenja.

Brezplačna programska oprema uporabnikom omogoča ustvarjanje njihovih lastnih modulov za učenje in ponuja kakovostne predpripravljene učne pakete za veliko število predmetov. Zaradi svoje uporabnosti in učinkovitosti je MemoryLifter že več let zelo cenjen med ameriškimi študenti. Nova različica je bila lokalizirana v pet različnih jezikov (angleščina, francoščina, nemščina, portugalščina in španščina), kar bo zagotovo povečalo njeno popularnost.

MemoryLifter le dokazuje stari rek: "Najboljše stvari v življenju so brezplačne!"

Za več informacij in za prenos programa obiščite spletno stran MemoryLifter: www.memorylifter.com.

Kontakt:

Rainer Aberer

LearnLift

12 Greenway Plaza, Suite 1510Houston, Texas 77046

Tel.: 713-830-4660

rainer.aberer@learnlift.com

Daniela Smith

LearnLift Corporate Communication Office

OMICRON electronics GmbH

Oberes Ried 1

A-6833 Klaus /Austria

Tel.: +43 5523 507 404

daniela.smith@learnlift.com