O-STA

Bombažno perilo Bianca 30 % ugodneje

Razmišljate o novem nedrčku? Pa ste se odločili, da bi tokrat izbirali med tistimi, ki so prijazni do kože in narave? Ko se vse več govori o ekološki osveščenosti in skrbi za okolje, ste se verjetno vprašali, kaj lahko za okolje storite sama.

Poleg recikliranja in ločevanja odpadkov se boste vsaj nekoliko bolj blizu naravi zagotovo počutili v bombažnem perilu. In v Lisci so poskrbeli, da boste pri tem izbirali tudi med modnimi barvami letošnje pomladi - poleg večnih črne in bele je namreč nežno perilo obarvano tudi v roza in rumeno.

Za sprehode v naravi, športen popoldan na rolarjih ali pa za ogled popoldanske kino predstave predlagamo mehke modele iz serije Bianca. Hlačke in nedrčki iz bombažnih vlaken bio pridelave so koži prijazni, absorbirajo vlago, dihajo z vami, so mehki in večno modni. Košarice pri nedrčkih pa so preproste za zlaganje in se ne mečkajo - tako da je skrb, kje v polnem predalu perila bo prostor našel vašj najnovejši modni prijatelj, povsem odveč. Modeli iz serije Bianca pa vam omogočajo tudi, da zamenjate in poljubno prilagajate naramnice ter tako ustvarite povsem svoj stil!

In da boste v pomladi še bolj uživali, vas vabimo k sodelovanju v nagradni igri! Bombažno perilo Lisca Natural serije Bianca lahko na prodajnih mestih Lisca od 10. maja izbirate kar 30 % ugodneje, ob tem pa do vključno 21. junija 2008 izpolnite letak, na katerem odgovorite na nagradno vprašanje: V katerih barvah lahko izbirate perilo Bianca?

Poleg tega, da se boste v novem perilu zagotovo počutili naravno in čudovito, boste morda eden izmed 5 srečnežev, ki bodo z Lisco 9. julija 2008 odpotovali na koncert Avril Lavigne v avstrijski Leoben ali prejeli eno od ostalih privlačnih nagrad!

· 5 x obisk koncerta Avril Lavigne v avstrijskem Leobnu 9.7.2008

· 5 x iPod Shuffle

· 10 x darilni bon Lisca v vrednosti 25€

· 5 x kino vstopnica za 2 osebi za Kolosej

Pravilni odgovor poiščite na prodajnih mestih Lisca, kjer izpolnite tudi letak, pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri pa si preberite na www.lisca.si.