O-STA

Lepota kože prihaja predvsem od znotraj

Ali ste vedeli, da ...

... naše telo sestavljajo milijarde celic, ki za svoje delovanje nujno potrebujejo določeno vrsto in količino mikrohranil, ki jih naše telo ne proizvaja? Ta bistvena mikrohranila imajo pomembno vlogo tudi pri ravnovesju in staranju kože. Pogosto s hrano ne dobimo dovolj vseh potrebnih vitaminov, oligoelementov in mineralov. Takrat si lahko pomagamo z uporabo nutrikozmetičnih izdelkov.

Nutrikozmetika predstavlja nov pristop k lepoti, ki ga je prevzelo že več milijonov žensk po svetu, še posebno v Zahodni Evropi in na Japonskem. Zavedajo se, da je za upočasnitev staranja kože poleg zunanje nege pomembna tudi ustrezna nega, ki deluje od znotraj.

V Krkinih laboratorijih so na podlagi dolgoletnega farmacevtskega znanja, znanstvenih raziskav in najnovejših spoznanj v dermatologiji razvili kapsule VITASKIN® PHARMA Age Formula. Izbrane sestavine delujejo v globljih plasteh kože in s tem pripomorejo k ohranjanju trdne kolagenske mreže. Tako lahko koža postane bolj čvrsta in prožna, vidnost gub pa se zmanjša.

Kapsule VITASKIN® PHARMA Age Formula so izvrstno dopolnilo dermokozmetičnim izdelkom Vitaskin Pharma Age Formula. Zreli koži tako zagotovimo celovito nego in ji pomagamo vračati napet in mladosten videz.

Izdelki Vitaskin Pharma so na voljo samo v lekarnah.

V liniji Vitaskin Pharma Age Formula so poleg kapsul še učvrstitvena dnevna in obnovitvena nočna krema proti gubam in pigmentnim madežem ter intenzivni serum proti pigmentnim madežem.

www.krka.si