O-STA

Falkensteiner Club Funimation Katschberg - največji družinski klub v avstrijskih Alpah ponovno odpira svoja vrata

Dunaj/Katschberg, 7. julij 2008 --- V samo slabih treh mesecih po začetku obnove se eden najbolj priljubljenih družinskih hotelov v avstrijskih Alpah 5. julija, prav ob začetku počitniške sezone, že kaže v svoji novi podobi. Skupno 129 sob in družinskih prostorov v hotelu so prenovili, hkrati pa so jih spremenili v oaze dobrega počutja za celo družino. Na vrhu seznama stojijo nove smučarske površine in nova družinska soba Deluxe na 55 kvadratnih metrih površine v dveh nadstropjih. V zadnjih desetih letih je družba v izboljševanje kvalitete za dobro počutje svojih gostov vložila več kot 23 milijonov evrov.

Falkensteiner pa ne bi bil Falkensteiner, če obnove ne bi bile velikopotezne. Sobe so popolnoma prilagodili potrebam družine. Odstranili so strešna okna, spremenili razporeditev in izboljšali izolacijo, veliko gradbenih materialov pa je naravi prijaznih. Novi obraz hotela vsebuje tudi izpopolnjene animacije in športne vsebine z vrhunsko ekipo. Tako otroci kot odrasli se bodo v tem klubu dobro počutili. Nahaja se na območju z zelo malo alergenov na nadmorski višini 1600 metrov in ponuja odlične pogoje za vse vrste športa in zabave, kot sta golf in notranja plezalna stena. Nove so tudi smučarske površine, gostom pa nudijo tudi izposojo opreme, sobo za preobuvanje in skladišče za opremo, preko katerih bodo gostje od smučarske sezone 08/09 naprej lahko prišli do belih strmin iz četrtega nadstropja. Obenem pa profesionalna ekipa za animacije in varstvo ponuja obširne športne in zabavne programe za otroke. Že tako široko hotelsko ponudbo dopolnjuje tudi več kot 2000 kvadratnih metrov veliki center dobrega počutja Acquapura Spa, v katerega je vključen tudi vodni svet Falky Acqua World za otroke in ki ponuja masaže po vzoru Marie Galland in kozmetični salon.

Za Gugi Spielbüchler, upravljavko kompleksa dveh Falkensteinerjevih hotelov (Cristallo and Funimation) ob koroškem Katschbergu, sta bila zadnja dva tedna poseben izziv: "Preoblikovanje takega kompleksa je zajeten organizacijski zalogaj, ki zahteva visoko motivirano in brezpogojno zanesljivo ekipo. Upravljavcu bivalnega dela, Bernhardu Schweighuberju, in celotni hotelski ekipi pa je uspelo dela dokončati pravočasno. Čeprav smo ga zgolj prenovili, se bodo gostje počutili, kot da so v popolnoma novem hotelu. Zunanjost je nova, vsebina pa ostaja: družinski hotel, ki se trudi nekaj tednov na Koroškem spremeniti v najboljši čas leta za celo družino. Če nas obiščete, bo za vas vsestransko poskrbljeno. Ali če poenostavimo: Tu se lahko počutite domače."

Edgar van Ommen, izvršni direktor družbe Falkensteiner Hotels & Residences, obnovo ob Katschbergu vidi kot obljubo gostom: "Če obiščete katerega od Falkensteinerjevih hotelov, ob gori Katschberg, v Boriku na Hrvaškem ali Lido Ehrenburgerhof na južnem Tirolskem, veste, kaj lahko pričakujete. Odlično gostoljubje in zavest, da lahko uživate v preizkušenem pristopu z več desetletno zgodovino: Na goste gledamo kot prijatelje in z njimi delimo najboljši čas. In zato vlaganje v izboljšave pomeni tudi vlaganje v prijateljstvo."

Za ogled vabljivih ponudb ob ponovnem odprtju, prosimo, obiščite www.falkensteiner.com/funimation.

Falkensteiner Club Funimation Katschberg je del skupine Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG), holdinga, ki je bil ustanovljen leta 2006 in ima glavno pisarno na Dunaju. Klub združuje 50 let izkušenj s hoteli "FMTG Hotels & Residences", ki trenutno vključujejo 23 hotelov v štirih državah, s storitveno ponudbo "FMTG Services", ki nudijo široko paleto storitev, kot so upravljanje hotelov in drugih bivalnih enot, posvetovalnica za delo s turisti, organizacija potovanj in centralna prodaja. Razvojni "FMTG Development" se ukvarja z vsem, kar potrebujeta razvoj in realizacija projektov povezanih s turističnimi nepremičninami - od izbire primerne lokacije in razvoja izvedbenih konceptov do praktične izvedbe.

Za slikovni material se obrnite na

http://www.tourismuspresse.at/redirect.php?FMTG5

Kontakt

Götz Lachmann

Pooblaščenec za stike z javnostmi FMTG

Telefon: +43 (0)1-6054037

Mobilni telefon: +43 (0)664-6250761

E-pošta: Goetz.Lachmann@fmtg.com