O-STA

Z novim svežim videzom: spletna trgovina Delticom v Sloveniji

Delticom AG, Hannover - 29.08.08 Delticom AG, vodilni mednarodni spletni prodajalec pnevmatik je prenovil svojo spletno trgovino za Slovenijo www.gume-direkt.com. Spletna trgovina je zdaj bolj usmerjena h kupcem, iskanje po njej pa je še preprosteje.

Poleg sveže oblikovalske zasnove je spletno nakupovanje olajšano z dobro premišljenimi, uporabnikom prijaznimi funkcijami. Optimiziran jasen zaslon za iskanje proizvodov pomaga strankam, da hitreje najdejo želeni proizvod. Raznolike funkcije za razvrščanje vam pomagajo izbrati pravo pnevmatiko. Učinkovitejši postopek naročanja skrajša čas, potreben za naročilo. Zgoščena funkcije pomoči pomagajo spletnemu kupcu in nudijo odgovore na najbolj pogosto zastavljena vprašanja, poleg tega pa tudi ustrezne nasvete za pnevmatike.

Trenutno spletna trgovina gume-direkt.com do 3. septembra 2008 nudi poseben 3-odstotni popust na pnevmatike za osebne avtomobile.

Prednosti naših storitev

Delticom je s prodajo v višini približno 215 milijonov evrov (2007) v svojem pomembnem oddelku e-poslovanja daleč največji internetni trgovec s pnevmatikami v Evropi, poleg tega pa med večjimi mednarodnimi akterji. Specializirano spletno podjetje ima trenutno 95 spletnih trgovin v 35 državah. Vodilna gonilna sila, ki se skriva za stalnim pozitivnim razvojem donosnega podjetja, je njegova stalno rastoča baza kupcev, ki trenutno obsega več kot 2,3 milijona ljudi (na dan 31. julij 2008). Spletna trgovina je posebej zanimiva za kupce zaradi svojega širokega in cenovno ugodnega razpona proizvodov ter svojih dodatnih storitev.

Zaradi velikosti podjetja Delticom je spletna trgovina gume-direkt.com skoraj vedno sposobna dostaviti želeno pnevmatiko. Če pnevmatike ni na zalogi, je avtomatsko takoj ponovno naročena.

Storitve pa se tu še zdaleč ne končajo. Preko spleta lahko izberete profesionalne partnerje za vulkanizerske storitve. Razdalja do najbližjega serviserja je prikazana s pomočjo storitve Google maps. V Sloveniji imamo trenutno 90 partnerjev serviserjev, ki vam bodo zamenjali pnevmatike.

Kontaktna oseba:

Susanne Kindor-d'Unienville

Direktorica informatike

Delticom AG

kindor@delti.com - +49 (0) 511 93634-852