O-STA

Hurricane Electric uvedel brezplačno certificiranje za protokol IPv6

21. novembra 2008 03:34 UTC

FREMONT, Kalifornija--(BUSINESS WIRE)-- Hurricane Electric, ki je vodilni ponudnik prehoda na protokol verzije 6 (IPv6 Transit), sedaj ponuja brezplačno certificiranje za omenjeni protokol na naslovu http://ipv6.he.net/certification.

Hurricane Electric zagotavlja interaktivno testno okolje, v katerem ponuja različne nivoje certificiranja, od tistega za začetnike (Newbie) do tistega za strokovnjake (Sage). Certifikacijski postopek bo mrežnim administratorjem v pomoč pri testeranju IPv6 povezljivosti, sistemskim administratorjem pa omogoča, da dodelajo IPv6 prisotnost. Začetni uporabniki menijo, da je storitev brezplačnega certificiranja za IPv6, ki jo ponuja Hurricane Electric, zabavna in obenem poučna.

"Certificiranje je zelo pomembno v svetu informacijske tehnologije," pravi predsednik Hurricane Electric Mike Leber. "Tistim, ki se navdušujejo nad novo tehnologijo IPv6 želimo že na začetku ponuditi prednost pred drugimi, tistim, ki želijo izvedeti več o tem, kako se bo internet spremenil le v prihodnjih dveh letih, pa želimo ponuditi pomoč."

Leber je dodal: "Naš namen je, da vam zagotovimo nekaj, s čimer se boste ukvarjali po vašem prvem IPv6 pingu!"

Za več informacij o tem, kako Hurricane Electric vodi na poti v IPv6 internet, prosimo obiščite http://ipv6.he.net.

Kontakti

Hurricane Electric
Cory Ringdahl, 510-580-4116

Vir: Hurricane Electric
Distribuira Business Wire

Ta sporočilo je na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20081120006421/en