O-STA

Pripravljeni za "Dedka mraza": varno preživite zimo z zimskimi pnevmatikami

Hannover, Nemčija - Ko so ceste prekrite s plundro, snegom, slano ali ledom, vam lahko pravo varnost ponudijo le zimske pnevmatike z njihovimi mehkimi, a ostrimi profili. Takoimenovane pnevmatike za vse vremenske razmere oziroma vse letne čase ponujajo le omejeno zaščito. Strokovnjaki močno odsvetujejo vožnjo z kombinacijami pnevmatik, npr. z zimskimi pnevmatikami na sprednjih kolesih in letnimi pnevmatikami na zadnjih kolesih, saj lahko to privede do nepredvidljive vodljivosti vozila.

Vozila, ki so opremljena z zimskimi pnevmatikami so varna tudi v primeru, ko ni snega ali ledu na cestah. Tudi na področjih z malo snega, kjer so zime večinoma mile, lahko pride do občasnih presenečenj. Brez zimskih pnevmatik ne uporabljajte vašega vozila v zimskih razmerah, če ne želite tvegati nesreče.

Ne glede na blagovno znamko ali vrsto pnevmatike, ki jo izberete je pomembno vedeti, da morajo imeti zimske pnevmatike globino profila vsaj 4 mm. Prav tako je običajno potrebno zagotoviti višji tlak v pnevmatiki. Z višjim tlakom imajo pnevmatike daljšo dobo delovanja, medtem ko vozilo porabi manj goriva.

V spletnih trgovinah vodilnega evropskega spletnega trgovca s pnevmatikami Delticom imamo prave pnevmatike za vsak avtomobil in vsako potrebo po zelo ugodnih cenah. Vodilno podjetje na trgu Delticom ponuja 100 blagovnih znamk pnevmatik in 25.000 vrst pnevmatik, kot tudi objektivne teste in številne nasvete. Naročilo je enostavno in hitro zaključeno z le nekaj kliki. Delticom ima tudi mrežo več kot 23.000 garaž po svetu, kjer lahko pnevmatike namestite po ugodni ceni in kjer vam ponujajo celotno storitev v povezavi s pnevmatikami.

Spletne trgovine za pnevmatike (med drugimi):

www.oponytanio.pl

www.pneushop.cz

www.gume-direkt.com

www.pneumatikypriamo.com

www.gumik.hu

Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.delti.com

Kontakt:

Delticom AG

Susanne Kindor-d'Unienville

kindor@delti.com

+49 511 93634852