O-STA

BETOGLASS ® Podelitev patenta

- Sklicevanje: slika je na voljo na

http://www.presseportal.de/pm/74989/?keygroup=bild -

BETOGLASS ® je proces, patentiran na svetovni ravni, za nameščanje velikih steklenih površin na katerokoli vrsto podlage - brez uporabe vijakov ali drugih orodij. Skoraj vsako vrsto stekla je mogoče namestiti na katerokoli ravno, kupolasto površino ali površino v obliki oboka.

Uporaba sega od ekskluzivnih oblog notranjih zidov do prenove poslovnih lokacij, vključno z zaščito betona pred korozijo, saj je kemično odporen, odporen na paro, vodoodporen ter nevnetljiv. BETOGLASS® omogoča zmanjšanje površine z vidika spojev z injekcijsko maso na minimum (manj kot 1%). Ima jasno prednost z vidika higiene v vlažnih sobah in ostalih prostorih za nego, kot so bolnišnice ali plavalni bazeni, kjer je potrebno dosegati izredno visoke higienske zahteve. Na voljo so formati do 4 m x 2 m. Z BETOGLASSOM® je zagotovljena hitra in učinkovita sestava.

Močna zavezništva

BETOGLASS® združuje prednosti stekla in betona. Kot povezovalni člen med gradbenimi materiali in steklom BETOGLASS® ustvarja zmagovalno kombinacijo za obe področji. BETOGLASS® poli-oddajnik omogoča fizično povezavo med različnimi gradbenimi materiali. Uporaba poli-oddajnika je enostavna in jo je mogoče izvesti po obstoječih proizvodnih postopkih. Vstop na trg zahteva majhno investicijo. Prednosti na kratko: visok potencial za uspeh, nobenih razvojnih ali raziskovalnih stroškov, serijska proizvodnja z nizko investicijo ali proizvodnja v povezavi z objektom z znanimi postopki v obstoječih tovarnah, varno načrtovanje zaradi patentov v vseh pomembnih industrijskih državah in državah v razvoju, inovacija brez tveganja: na voljo so razne "splošne odobritve gradbenih organov" in testiranja dolgoročne uspešnosti, izdelke je moč enostavno integrirati v obstoječe strokovno znanje, izboljšanje novih področij poslovanja: razširitev glavnih področij uporabe v ostale tržne segmente (npr. industrijski inženiring, hidravlični inženiring, gradbeništvo)

Išče se pridobitelje licenc v vzhodni Evropi (www.betoglass.com).

Slika-naslov:

Uporaba BETOGLASSA sega od ekskluzivnih oblog notranjih zidov do prenov poslovnih lokacij.

Kontakt: Radwan PR Marketinška podpora

Jungbergerstr. 15, D-51105 Cologne, Germany info@radwan-pr.de Phone: ++49 221 8381 35