O-STA

Smatros Print je včeraj trgu predstavil nov program digitalnega spletnega tiska

Smatros Print, en vodilnih slovenskih ponudnikov digitalnega tiska, je včeraj trgu predstavil nov program spletnega tiska na naslovu www.printaj.me.

Prvi pravi avtomatizirani slovenski web-to-print sistem omogoča avotmatičen izračun cene za pogoste formate tiskovin ter naročanje in plačilo preko spleta. Novo ponudbo poleg enostavnega naročanja odlikuje izjemno ugodna cenovna ponudba barvnih odtisov, ki je v povprečju več kot pol nižja od konkurenčnih ponudb, hiter rok izdelave z možnostjo dostave ter visoka kakovost materiala in tiska. S ponudbo v podjetju ciljajo na poslovne uporabnike, ki želijo razbremeniti lastno printanje obsežnejših gradiv v podjetjih ter ob tem prihraniti, pa tudi na ostale uporabnike, ki potrebujejo pogoste formate tiskovin brez posebnih dodelav v količinah do nekaj tisoč izvodov. Načrtujejo da bo 90% naročil prejetih do 12. ure, izdelanih in odpremljenih isti delovni dan, z uporabo najsodobnejše opreme pa lahko zagotovijo izdelavo do 50.000 barvnih odtisov dnevno. Ponudba uspešno dopolnjuje tudi ostale produkte: velikoformatni tisk (nalepke, transparenti, plakati), celovito ponudbo tiska (natisni.com) ter izdelavo personaliziranih vabil (vabila.biz). V podjetju tudi aktivno razvijajo sodobne koncepte personalizacije tiskovin in tiska spremenljivih podatkov, kajti ravno variabilni tisk je gotovo eno od najhitreje rastočih področij digitalnega tiska. Z novo ponudbo je Smatros Print segel na še eno tržno področje, kar mu omogoča osvajanje večjega deleža na poti do vodilnega slovenskega ponudnika.

O podjetju:

Smatros d.o.o. je hitro rastoče zasebno podjetje z več oddelki. Smatros Print - oddelek sodobnega tiska že 4. leto prinaša celovito ponudbo rešitev tiska, od klasičnih rešitev do novih pristopov in velikoformatnega digitalnega tiska. V okviru Smatros print delujejo blagovne znamke natisni.com (oz. kmalu na prenovljeni strani natisni.si), presnemi.si (vodilno slovensko mesto za CD/DVD razmnoževanje), tisk-vizitk.info (hitro in ugodno do vizitk), diskont tisk (prvi pravi slovenski trade-printer za veleprodajo tiskovin) ter sedaj printaj.me. Poleg oddelka tiska so v skupini Smatros še oddelki Smatros Online (napredne spletne rešitve), Smatros trade (zastopstva podjetij in znamk KAZ/Vicks, Breathe, BioZone Scientific, Liquid Lens; celovite rešitve za kakovost zraka v prostorih - dihajzdravo.com), Smatros Computers (prodaja programske in strojne opreme, načrtovanje aplikacij, računalniških sistemov in omrežij) ter Smatros marketing (promocija in trženje).

_____________________________________

Dodatne informacije: Smatros d.o.o., tel. 01/ 56 54 999 - info@smatros.si