O-STA

Družba BS Private Equity zaključila prevzem družbe Tiscali International Network

Ponudnik internetnih storitev se bo preimenoval v družbo Tinet

Milano (Business Wire)- Tiscali International Network, ponudnica internetnih storitev, ki je bila do nedavnega pod okriljem družbe Tiscali Group, je danes objavila, da je prišlo do zaključka njihovega prevzema s strani delniške družbe BS Private Equity SpA, ene največjih italijanskih družb zasebnega kapitala. Družba je odslej neodvisna od družbe Tiscali Group in bo spremenila ime ter se preimenovala v "Tinet".

Družba BS Private Equity je zadovoljna s Tinetovim uspešnim poslovnim modelom in bo še naprej podpirala Tinetovo strategijo svetovne rasti na trgih internetnega protokola in omrežja Ethernet. Tinet bo izboljšal tudi svojo omrežno storilnost in storitve za podporo uporabnikom, saj nameravajo v Združenih državah Amerike razviti tretji Center za nadzor nad delovanjem omrežja (NOC).

"S podporo velike družbe zasebnega kapitala, smo v dobrem položaju, da utrdimo svojo rast na trgu", je povedal Paolo Susnik, predsednik uprave družbe Tinet. "Zato bomo lahko svojim strankam še naprej nudili kakovost storitev, kakršno od nas pričakujejo".

Paolo Pendoza, partner družbe BS Private Equity, je povedal: "Investiramo v družbe, ki imajo močno vodstveno ekipo in preizkušen ter trajnosten poslovni model. Jasno je razvidno, da ima družba Tinet oboje. Prizadevamo si najti že uspešne družbe in jim nato pomagati, da razvijejo ves svoj potencial. Prepričan sem, da bo z našo pomočjo družba Tinet še uspešnejša".

O družbi BS Private Equity

BS Private Equity je ena vodilnih italijanskih družb zasebnega kapitala. Ukvarja se z investiranjem v proizvodne in storitvene družbe. Ureja menedžerske odkupe in zunanje menedžerske odkupe, s ciljem pomagati izkušenim vodstvenim delavcem, ki si želijo postati podjetniki. Nejavnim družbam nudi kapital, ki ga potrebujejo za notranjo in zunanjo rast.

Družba BS Private Equity, ki je v neposrednem lastništvu svojih partnerjev, prek družbe BS Investimenti SGR upravlja BS Investimenti IV, ki je s 550 milijoni kapitala eden največjih italijanskih skladov.

O družbi Tinet

Tinet, do nedavnega pod okriljem skupine Tiscali Group, je edini svetovni ponudnik storitev, ki je specializiran izključno za trg IP/MPLS. Z omrežjem in strankami na trgih v Evropi, Bližnjem vzhodu, Afriki, Severni in Južni Ameriki, Aziji in Avstraliji, Tinet nudi globalni prenos internetnega protokola ter povezavo z omrežjem Ethernet operaterjem, ponudnikom storitev in vsebin po vsem svetu, in sicer sedem dni na teden. Svojim strankam zagotavlja aktivno vodenje dogovorov med ponudniki in uporabniki storitev (SLA) ter zaščito pred napadi, ki preprečujejo dostop do računalniških storitev (DDoD).

Tinet, ki je bil ustanovljen leta 2002, s svojim edinstvenim poslovnim modelom, temelječim na osredotočenosti in preprostosti, zagotavlja najvišjo stopnjo kakovosti storitev. Danes je Tinet eden od 10 najuspešnejših svetovnih ponudnikov četrte različice internetnega protokola (IPv4) ter vodilna mreža šeste različice internetnega protokola (IPv6).

Za več informacij o Tinetu obiščite www.tinet.net.

Kontakti

Tinet Ilissa Miller, 866-695-3629
pr@jaymiescotto.com

Vir: Tinet

Oglejte si ta članek na spletu:

http://www.businesswire.com/news/home/20090526006015/en