O-STA

Pomlad je obiskala tudi novi TIS na zgoščenki in na spletu

Datum: 2. junij 2009

SPOROČILO ZA JAVNOST!

Tudi to pomlad je na voljo novi Telefonski imenik Slovenije na zgoščenki s svežimi kontaktnimi podatki in zemljevidom - Osvežene so tudi vsebine v TIS na spletu

Ljubljana, 2. junija - Novi Telefonski imenik Slovenije pomlad 2009 (TIS) bo na zgoščenki in na spletu izšel jutri, 3. junija. TIS na zgoščenki omogoča iskanje naročnikov v poljubno določeni okolici, novo izdajo pa odlikujejo prenovljen in izboljšan iskalnik, še preprostejše iskanje poti, novi podatki in prenovljena grafična podoba informacij na zemljevidu ter nove informacije na spletni strani tis.telekom.si. TIS na spletu oziroma spletna stran tis.telekom.si je ena najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji. TIS na zgoščenki in plačljivi nivo TIS-a na spletu ponujata najbolj zahtevnim uporabnikom tudi uporabo naprednih orodij, zlasti zanimivih za poslovne uporabnike. Novost v TIS-u na spletu je tudi ocenjevanje podjetij.

Telefonski imenik Slovenije je za marsikoga nepogrešljiv delovni pripomoček in vir kontaktnih informacij oseb in podjetij. TIS na dveh najbolj uporabljanih medijih - na spletu in na zgoščenki - ponuja danes tudi številna orodja za delo s kontaktnimi in drugimi informacijami o telefonskih naročnikih vseh Slovenskih operaterjev. TIS na zgoščenki je pomladno osvežen s svežimi kontaktnimi podatki in omogoča najhitrejše iskanje podatkov, v TIS-u na spletu pa se kontaktni podatki osvežujejo vsak dan. TIS na spletu bo od 3. junija registriranim uporabnikom omogočal ocenjevanje podjetij, ko bodo uporabniki svoje mnenje o podjetju izražali z ocenami od 1 do 5 in tako TIS naredili še bolj informativen. Brezplačno registriranim uporabnikom TIS-a na spletu je na voljo neomejeno iskanje ter skoraj vse funkcionalnosti zemljevida Slovenije. Naročniki na TIS na spletu pa lahko z uporabo naprednih orodij podatke na tis.telekom.si izvažajo tudi v Excelove datoteke, tiskajo ovojnice, uporabljajo program Potni nalog, tiskajo zemljevid Slovenije na A4 format itd. Splet ponuja možnost prikaza velike količine različnih podatkov, zato se mnoga slovenska podjetja v TIS-u na svojih podstraneh že predstavljajo z obogatenimi vsebinami (odpiralni časi, katalogi, opisi ponudbe in izdelkov itd.). Vsa podjetja imajo v TIS na spletu svoj spletni naslov (tis.telekom.si/imepodjetja), ki ga lahko uporabljajo tudi pri svojih poslovnih predstavitvah, na vizitkah in v svojih promocijskih materialih.

Cene TIS-a na zgoščenki tudi letos ostajajo enake, kupcem pa so na voljo še dodatne ugodnosti. Cena zgoščenke je 16,50 evra, za napredni spletni dostop pa 2,20 evra na mesec. Vsi kupci TIS-a na zgoščenki dobijo 10 brezplačnih povratnih SMS poizvedb v okviru storitve 1188SMS, naročniki na TIS na spletu pa lahko TIS na mobilniku uporabljajo brezplačno. Za vse, ki do kontaktnih podatkov v TIS-u ponavadi ne dostopajo preko računalnika, so na voljo TIS na mobilniku ter SMS sporočila in klici na številko 1188.

Teledat, d. o. o.

Telekom Slovenije, d. d.