O-STA

Prenovljena SiOL-ova TV

Datum: 3. junij 2009

SPOROČILO ZA JAVNOST

Ljubljana, 3. junij - Telekom Slovenije bo uporabnikom SiOL-ove TV s prvim julijem letos ponudili prenovljeno in poglobljeno televizijsko izkušnjo. Uvedli bodo namreč številne nove programe, za katere so uporabniki izrazili željo, da bi postali del SiOL-ove TV. Med njimi so Sportklub, Disney Channel, MGM, Da Vinci Learning, Discovery Investigation in drugi. SiOL-ova TV bo uporabnikom na voljo v treh programskih paketih - Osnovni, Standardni in Mega - ter dveh dodatkih, katerima bodo v prihodnosti dodajali nove.

Paketi se razlikujejo po številu programov, predvsem pa po že vključenih vsebinah in storitvah (videomanija, HBO Digital, premijske igre, SiOL TV ambient itd.). Programski paket Paket Mega bo možno nadgraditi še z dodatkom HBO premijske vsebine, ki bo poleg obstoječih programov HBO in HBO Comedy vseboval še nova, priljubljena filmska programa Cinemax in Cinemax 2 ter več kot 100 ur vrhunskih filmov in serij na zahtevo v okviru novosti HBO Digital ter z dodatkom Eksplozivni s ponudbo športnih in erotičnih vsebin.

Da bo izkušnja SiOL TV še boljša, smo ponudbo programov tudi prečistili, tako da vsebuje samo resnično privlačne in gledane programe, katerih vrstni bo možno po 15. juniju razporejati po svoji želji.

Junija lahko vsi uporabniki SiOL-ove TV gledajo vse nove programe z vsemi vključenimi vsebinami po nespremenjeni ceni. S prvim julijem pa bodo tisti, ki do 30. junija ne bodo izbrali drugačnega paketa, samodejno postali naročniki novih programskih paketov po veljavnem ceniku. V primeru paketa Trio s polno programsko shemo bo to programski paket Mega po ceni 42 EUR mesečno ter dodatek HBO premijske vsebine po promocijski ceni 3 EUR na mesec do konca decembra letos. O novih cenah ter vsebinskih novostih v ponudbi bodo vsi naročniki SiOL-ove TV v začetku junija tudi pisno obveščeni.

Naročniki bodo lahko v primeru, da jim bo bolj ustrezal kakšen drug programski paket iz nove ponudbe, opravili menjavo paketa preko servisnih spletnih strani. Če bodo menjavo opravili do 30. junija, ne bodo samodejno prestavljeni na predhodno določen paket, temveč na nov izbrani paket. Spremembo programskega paketa je možno opraviti tudi kadarkoli v času trajanja naročniškega razmerja.

Nova ponudba SiOL-ove TV bo vidna le ob uporabi vmesnika SiOL TV plus. Do vmesnika SiOL TV imajo dostop vsi uporabniku SiOL TV, ki uporabljajo opremo TV komunikator Sagem. Prijava v vmesnik je preprosta - z uporabniškim imenom in geslom, ki ju je moč najti na servisnih spletnih staneh. Prijavo je treba opraviti do 22. junija, saj po tem datumu starejši vmesnik ne bo več na voljo.

Naročniki SiOL TV, ki uporabljajo še starejši TV komunikator Amino, bodo lahko komunikator Sagem, ki podpira novo ponudbo ter napredne interaktivne vsebine, kupili po promocijski ceni 1 evro ob vezavi za 24 mesecev. Menjavo lahko opravijo do 1. oktobra, saj bomo po tem datumu postopoma v celoti prešli na novo ponudbo.

Nova ponudba bo objavljena na www.siol.net/storitve, na televiziji pa jo bo možno spremljati od danes naprej.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za odnose z javnostmi