O-STA

Prenovljena revija V skrbi za vaše zdravje

Grlo boli tudi poleti

Ali trditev v naslovu res drži? Bolečine v grlu povezujemo z mrazom, zimo, prehladi, nikakor pa ne s poletjem. Vendar zelo hladne pijače in jedi ter klimatske naprave povzročajo temperaturne spremembe, ki so med pogostimi vzroki za boleče grlo. In takih sprememb je največ ravno poleti.

V tokratni številki smo zato strokovnjake spraševali o boleznih ustne votline in o pogostosti vnetja grla. Pišemo tudi o tem, kako vnetje preprečiti. Da se boste lažje pripravili na poletni dopust in aktivnosti, smo v revijo vključili nasvete za pripravo potovalne lekarne. Zanimivo branje bo tudi članek o tem, kdaj in kako se lahko varno prepustite sončnim žarkom.

Revijo V skrbi za vaše zdravje smo ob njeni tretji obletnici prenovili. Prepričani smo, da vam bo zaradi sprememb in svežine odslej še bolj všeč.

Želimo vam prijetno branje in brezskrben dopustniški čas.

Revija izhaja večkrat na leto in vedno obravnava drugo aktualno zdravstveno temo. Nanjo se lahko naročite, na voljo pa je tudi v lekarnah in čakalnicah družinskih zdravnikov po vsej Sloveniji. Več lahko izveste na www.krka.si.