O-STA

Novi SAOP miniMAX vključuje novice mednarodnega založnika Verlag Dashöfer

Z aktualnimi računovodskimi vsebinami založbe Verlag Dashöfer uporabniki miniMAXa lažje sledijo zakonodaji in dobrim praksam pri vodenju poslovanja.

Podjetje SAOP d.o.o., vodilni razvijalec poslovnih rešitev za majhna in srednja podjetja ter javne ustanove, je v sodelovanju z mednarodno založbo strokovne literature Verlag Dashöfer uporabnikom spletnega programa miniMAX poenostavil dostop do aktualnih informacij in primerov dobre prakse. Uporabniki do vsebin, kot so novosti v zakonodaji ter nasveti in razlage zakonskih predpisov, dostopajo na inovativen način, in sicer neposredno iz programa miniMAX, glede na področje dela, ki ga izvajajo v tistem trenutku. Tako ima uporabnik vedno na voljo prav tiste informacije, ki jih potrebuje za kakovostno izvedbo določenega opravila.

"Poslanstvo naše založbe je informirati ter prenesti podjetjem in organizacijam strokovno znanje iz prakse in na ta način nuditi točne, hitre, vedno aktualne informacije v razumljivi in uporabni obliki," je povedala Jana Ursiny, direktorica Verlag Dashöfer d.o.o. "Sodelovanje s podjetjem SAOP je za nas naslednji korak na poti, ki smo si jo začrtali že na začetku našega delovanja na slovenskem trgu." V založbi Verlag Dashöfer želijo preko aktualnih novic v programu miniMAX ponuditi informacije, ki jih uporabniki potrebujejo v konkretnem trenutku ter na ta način optimizirati njihovo delo.

"Vključevanje aktualnih novic iz sveta računovodstva in davkov strokovne založbe Verlag Dashöfer uresničuje razvojno vizijo programa miniMAX, s katerim želimo uporabnikom omogočiti, da imajo na enem mestu takoj na voljo vse informacije, ki jih potrebujejo pri poslovanju," je dejal Marko Češnovar, vodja prodaje miniMAX v podjetju SAOP.

Podjetji sta na začetku ponudili strokovne vsebine na področju računovodstva in obračuna plač, v nadaljevanju pa bosta ponudili še vsebine z drugih poslovnih področij.

Dodatne informacije


Peter Krkoč, Marketing in odnosi z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

T: 05 / 393 40 23
E: peter.krkoc@saop.si
S: http://www.saop.si