O-STA

Razkuževanje kot del preventive pred boleznimi

Razkuževanje je sestavni del preventivnih ukrepov pri zaščiti pred boleznimi. V postopkih razkuževanja lahko uporabljamo različna sredstva. Pridobljene izkušnje in Krkino lastno znanje nam je omogočilo, da smo razvili razkužilo, ki zaradi sodobne in učinkovite sestave spada med vodilne v svetu. Ecocid S je vsestransko razkužilo s širokim spektrom delovanja. Ecocid S zagotavlja učinkovito zaščito pred vsemi znanimi virusi, bakterijami in glivicami, vključno z virusi gripe, saj jih z enim postopkom učinkovito uničimo ter preprečimo raztros mikroorganizmov.

Poleg učinkovitosti, pa izdelek odlikuje tudi varnost. Ecocid S je zato primeren za čiščenje in razkuževanje ne le v stanovanjih, ampak tudi v vseh zdravstvenih ustanovah (bolnišnicah, zdravstvenih domovih, zobozdravstvenih ordinacijah, laboratorijih itd.) ter javnih prostorih (športna središča, šole, hoteli, tovarne, pisarne.

Za razkuževanje pripravimo vodotopni prašek, ki nam da raztopino rožnate barve z vonjem limone. Z 1-odstotno raztopino Ecocida S (vsebino 50 g vrečke raztopimo v 5 l vode) razkužujemo delovne in vse druge površine, tla, stene, kopalnice, stranišča, opremo, aparature, steklovino, instrumente in tkanine. Nato delovno raztopino nanesemo na želene površine ter pustimo delovati vsaj 5 oziroma do največ 10 minut. Po tem času je treba površino sprati z vodo. V kolikor ga uporabljamo v skladu z navodilom Ecocid S ni koroziven, ne pušča madežev, ne poškoduje gume in plastičnih izdelkov in ne tvori škodljivih izparin.

Ecocid S najdete v različnih pakiranjih (vrečke po 50g, 1 kg in 2,5 kg) v bolje založenih lekarnah, specializiranih trgovinah in veterinarskih postajah oziroma ambulantah.

Kontakt:

Anja Lesar
Samostojna strokovna sodelavka
odgovorna za odnose z javnostmi
Prodaja/Regija Slovenija

Krka, d. d., Novo mesto
Dunajska cesta 65
SI - 1000 Ljubljana
Telefon 01/475 1407

GSM 051/641-836 - nova številka
anja.lesar@krka.biz