O-STA

Na kariernem sejmu največ dobrih kandidatov doslej

Iskanje res dobrih sodelavcev je v Sloveniji zadnjih 5 let pomenilo velik izziv za podjetja. Zaradi gospodarske situacije pa se trg dela spreminja in najboljša podjetja lahko krizo izkoristijo tudi za pridobitev najboljših kadrov, ki jih premore domači trg delovne sile. Zaposlitveni portal MojeDelo.com je v zadnjih letih pripravil že šest kariernih sejmov, vendar še nikoli nismo bili bolj optimistični glede kakovosti obiskovalcev kot letošnje leto. Na letošnjem sejmu Kariera09 pričakujemo zares vrhunske kandidate.

Karierni sejem je namenjen predvsem podjetjem, ki se zavedajo, da si lahko le s stalno komunikacijo s trgom dela ustvarijo sloves dobrega delodajalca. Dobri delodajalci pa pritegnejo najboljše kandidate, zato vas bomo vse leto predstavljali v več kariernih tiskovinah, na internetu, na več vmesnih kariernih dogodkih in seveda na glavnem, dvodnevnem sejmu Kariera09.

Res je, trenutna gospodarska situacija je slaba in zaposlovanje ni prioriteta. Sejem Kariera09 bo potekal šele konec novembra, kandidate, ki jih boste spoznali na sejmu, boste zaposlovali v letu 2010. Do sejma se bo percepcija top kandidatov o trgu dela tako močno spremenila, da jih boste veliko lažje pritegnili, in to za nižjo ceno kot do sedaj. V 2010 bo gospodarsko stanje boljše, potrebovali boste nove, dobre ljudi. Zakaj si torej na sejmu Kariera09 ne bi ustvarili dobre baze pravih kandidatov za zaposlovanje v naslednjem letu?!

Izkoristite prednosti, ki jih prinašajo trenutne gospodarske okoliščine, in naberite najboljše kandidate za vaše kadrovske potrebe v 2010 na največjem kariernem dogodku leta 2009, sejmu Kariera09!

Več informacij na spletni strani www.kariernisejem.com

Martin Pelicon
Tržno komuniciranje / Marketing communication

t: +386 1 513 57 00 / gsm: +386 40 45 62 62
e: martin.pelicon@mojedelo.com

Moje delo, spletni marketing, d.o.o. / Podutiška cesta 92 / SI-1000 Ljubljana
080 1 DELO (080 1 3356) / f: +386 1 513 57 29 / URL: www.MojeDelo.com