O-STA

Varno pošiljanje in prejemanje denarja: Storitev MoneyGram, hitri mednarodni prenosi denarja, odslej tudi v Gorenjski banki

Gotovina v izbrani valuti je lahko pri prejemniku že v 10 minutah. Kranj, 4. avgusta - Od jutri naprej bo v 20 poslovalnicah Gorenjske banke uporabnikom na voljo tudi storitev MoneyGram, ki omogoča preprosto, varno, poceni in izjemno hitro prejemanje oziroma pošiljanje denarja na več kot 180 tisoč lokacij v 190 držav po svetu.

Storitev je na voljo vsem, ki želijo, da je gotovina v izbrani valuti na kateri koli od več kot 180 tisoč poslovalnic, ki so locirane po celem svetu, prejemniku na voljo kar se da hitro. V primeru, da se delovni čas poslovalnic na obeh lokacijah, pri pošiljatelju in prejemniku, vsaj delno ujema in sta torej obe odprti, je to lahko tudi manj kot v 10 minutah.

Niti prejemnik niti pošiljatelj denarja pa za to računa pri banki ne potrebujeta. Zadostuje osebni dokument. Poleg enostavnosti in hitrosti prenosa gotovine storitev MoneyGram odlikujejo zlasti nizki stroški in konkurenčni menjalni tečaji.

Brezpogojno kakovost oziroma zanesljivost storitve pa nenazadnje dokazuje tudi dolgoletna tradicija družbe MoneyGram, ki se je v sedmih desetletjih delovanja razvila v vodilno globalno družbo na področju denarnih prenosov, plačilnih nalogov in drugih rešitev pri procesiranju plačil tako za podjetja in institucije kot tudi za fizične osebe.

MoneyGram je z več kot 180 tisoč poslovalnicami prisoten v 190 državah po celem svetu. Med njimi bo od 5. avgusta tudi 20 poslovalnic Gorenjske banke s prepoznavno rdečo oznako MoneyGram.

Dodatne informacije: Damijan Berginc, Sektor poslov z občani , tel. 04/208-42-79