O-STA

Tiskajte na oddaljen računalnik in posnemite svoje seje z ISL Light!

17. AVGUST 2009

www.islonline.com se na trgu ponudnikov storitev za spletno komunikacijo pojavlja že od leta 2003. Danes njihove rešitve, kot so podpora na daljavo, dostop do oddaljenega računalnika, spletni pogovori in spletni sestanki, uporablja že več kot 60.000 podjetij po vsem svetu.

Ljubljana, 17. avgust 2009. XLAB neprestano razvija svoje izdelke ISL Online (www.islonline.com). Pred kratkim je podjetje izdalo posodobljeno različico njihove uspešne programske rešitve ISL Light, ki sedaj omogoča tudi tiskanje na oddaljen tiskalnik in snemanje sej za kasnejše predvajanje.

XLAB znova dokazuje, da eden vodilnih mednarodnih ponudnikov programske opreme za delo na daljavo. Njihova programska rešitev ISL Light je sedaj bogatejša za funkcijo, ki omogoča tiskanje na oddaljen tiskalnik. Svetovalec bo tako lahko s strankinim tiskalnikom natisnil gradivo, za katerega želi, da ima stranka svoj natisnjen izvod. To so lahko navodila, ki jih je ravnokar razložil, promocijsko gradivo in podobno. Tiskanje je mogoče tudi, če stranka na svojem računalniku nima nameščenega programa, v katerem je dokument, ki se tiska, shranjen. Oddaljeno tiskanje deluje tudi v obratni smeri.

Druga na novo dodana funkcija je snemanje sej, ki bo dobrodošla še posebno pri podjetjih z visokimi varnostnimi standardi. Posnetek pretekle seje lahko podjetju pomaga razrešiti morebitne spore med različnimi uporabniki. Snemanje sej omogoča tudi nenehen nadzor nad potekom procesov, ki tečejo v sistemu. Prav tako je posnetek seje lahko uporaben pripomoček pri izobraževanju osebja.

Največja prednost izdelkov ISL Online ostaja ponudba "Vse v enem", ki vključuje vse štiri izdelke ISL Online in s tem veča nabor funkcij in možnosti uporabe orodij. Uporabniku omogoča, da v svoje poslovanje vključi celovito rešitev za spletno komuniciranje. Za več informacij in prijavo v 15 dnevni brezplačni preizkus obiščite spletno stran www.islonline.com.

www.islonline.com | www.xlab.si

O podjetju XLAB

Podjetje XLAB d.o.o., ki se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za enostaven

dostop in nadzor oddaljenega namizja, sestanke in komunikacijo preko medmrežja na zahtevo,

sodi v sam svetovni vrh. Izdelki ISL Online so združeni v poslovni paket "Vse v enem", ki nudi

vsem, od malih, srednjih in velikih podjetij do posameznikov, nov, preprost in varen način dostopa

do oddaljenega računalnika, sodelovanja s strankami, partnerji in zaposlenimi v dejanskem času.

Izdelki ISL Online so tehnološko dovršeni ter slovijo po svoji enostavni uporabi, poleg tega pa so

tudi cenovno dostopni.