O-STA

Nefiks omogoča sprotno izdelavo življenjepisa

Nefiks, indeks neformalnega učenja, omogoča tudi kvalitetno in sprotno izdelavo življenjepisa. Tako ne sledi le smernicam vseživljenjskega učenja, temveč posamezniku omogoča zgodnji začetek gradnje kariere.

Preko beleženja vseh neformalno pridobljenih izkušenj (preko študentskega dela, dela na odgovornih projektih, prostovoljstva, različnih tečajev ipd.) posameznik lahko stori veliko za svojo kariero. Poleg tega, da s sprotnim beleženjem poskrbi, da ne pozabi, kaj vse je že počel, prek beleženja v Nefiks tudi ozavesti, kaj vse se je že naučil. Tako pred delodajalca pride ne le pripravljen in oborožen z znanjem, temveč to znanje zna tudi primerno predstaviti.

Vse, kar posameznik zabeleži v e-Nefiks, se da preko aplikacije preprosto prenesti v življenjepis Europass, standardizirano obliko življenjepisa za države Evropske unije. Tako izberemo posamezne Nefiks vpise, ki jih želimo imeti v življenjepisu, program pa nas uporabniku prijazno in preprosto vodi skozi vse korake izdelave življenjepisa.

Več informacij je na voljo na naslovu enefiks.talentiran.si ali ali e-mailu tadeja@talentirana.si.