O-STA

Dan odprtih vrat Gorenjske banke v Tržiču

NA ŠUŠTARSKO NEDELJO BODO POSLOVALI TUDI V PRENOVLJENIH PROSTORIH GORENJSKE BANKE V CENTRU TRŽIČA

Vsi komitenti v Tržiču na ta dan letno članarino za kartico Activa MasterCard in Elektronsko banko Link prejemejo brezplačno.

Jutri se v Tržiču pričenja tridnevno dogajanje v okviru 42. Šuštarske nedelje, ki ga bo na zadnji dan, v nedeljo 6.9., z dnevom odprtih vrat obeležila tudi Gorenjska banka. V nedeljo bo v centru osrednji del te tradicionalne prireditve, od 9. do 13. ure pa bo izjemoma odprta tudi prenovljena poslovalnica Gorenjske banke. V poslovalnici na Trgu svobode 1, ki se je po poletni prenovi znova odprla na zadnji avgustovski dan, bodo na ta dan odprli vrata za vse obiskovalce.

˝Vse Tržičane in ostale obiskovalce vabimo, da se v nedeljo ustavijo tudi v naši poslovalnici. Ob tej priložnosti smo pripravili tudi posebno ponudbo za vse obstoječe in nove komitente. Letno članarino za kartico Activa MasterCard ter Elektronsko banko Link bodo namreč vsi, ki je še nimajo in se bodo zanjo odločili na Šuštarsko nedeljo prejeli brezplačno˝, pravi vodja poslovne enote Tržič Zorka Žos in hkrati dodaja, da so odzivi obiskovalcev po prvih dneh odprtja prenovljenih prosotorov izredno pozitivni.

Za obiskovalce je prenovljena poslovalnica sicer odprta vsak delovni dan med 8. in 18. uro, ob sobotah pa med 8. in 12. uro. Na prenovljeni lokaciji so v pritličju, ki je dostopno tudi invalidom, na voljo tako storitve za občane kot pravne osebe.

Dodatne informacije: g. Zorka Žos, PE Tržič , tel. 04/598-20-12