O-STA

Ekskluzivna prodajalna Police v BTC CITY Ljubljana

V petek, 4. septembra, so v BTC CITY v Ljubljani odprli ekskluzivno prodajalno izdelkov blagovne znamke Police, ki je prva in edina tovrstna prodajalna v Sloveniji. V Evropi je poleg prodajalne v Sloveniji odprtih še pet prodajalen Police. Otvoritve so se udeležili številni gostje, med katerimi je bil tudi Bruno Palmegiani, glavni oblikovalec Police očal, ki s Police sodeluje že 26 let. Med njegovimi najuspešnejši modeli so VINTAGE v 80-ih letih, modro steklo leta 1993, Bruce Willis leta 2000, George Coolney leta 2002, David Beckham leta 2003 z modelom Police S2999, kar je bila prva maska s sončnimi očali, in nazadnje Antonio Banderas leta 2007 z modelom Police S8103.

Prodajalna Police je v Dvorani A, v njej pa poleg očal prodajajo tudi ostale Police izdelke za sodoben življenjski slog, kot so ure, nakit, usnjena galanterija, pasovi, denarnice in unikatni obeski za ključe. V letošnjem letu bodo pričeli tudi s prodajo prehodnih in zimskih jaken, v letu 2010 pa še s prodajo usnjenih jaken, T-shirt majic in jeansa. Kriterija, na podlagi katerih se Police odloča za odprtje prodajalen Police, sta veliko povpraševanje po blagovni znamki Police na posameznem trgu ter dobra lokacija trgovine.

Med znanimi osebnostmi Police očala nosijo Bono iz skupine U2, R&B pevec Ne-Yo, DJ IRONIC, režiser Quentin Tarantino, Toni Cetinski, Domen Kumer ..., nosil pa jih je tudi Toše Proeski.

Odprtja so se poleg oblikovalca Bruna Palmegianija udeležili še Stefano Bozo, brand manager znamke Police, Jože Mermal, predsednik uprave BTC, telovadca Mitja Petkovšek in Aljaž Pegan, direktor Optike Clarus, Tihomir Krstić, Playboy team, miss Hawaiian Tropic 2009, Daša Podržaj, in miss Casino Kongo za Miss Earth 2009, Maja Jamnik.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Ljubljana, Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 00, e-naslov: maja.oven@btc.si