O-STA

Nova revija V skrbi za vaše zdravje prinaša odgovore o motnji erekcije

Čeprav se bliža konec koledarskega leta, v zadnji letošnji reviji V skrbi za vaše zdravje z naslovom Kot nekoč ... nismo obujali spominov. Naslov se nanaša na slogan novega Krkinega zdravila za zdravljenje motnje erekcije. S sodobnimi zdravili jo večinoma uspešno zdravimo.

Zapisi o prvih poskusih zdravljenja motnje erekcije so že iz srednjega veka. Muslimanski zdravniki in farmacevti so med 9. in 16. stoletjem razvili različne terapije - samo z zdravili ali s kombinacijo zdravil in ustrezne prehrane. Danes je zdravljenje sodobnejše, predvsem enostavnejše in učinkovitejše. To je dokazano s številnimi raziskavami, pa tudi z zadovoljnimi uporabniki po vsem svetu. Tudi v Sloveniji so na voljo varna in učinkovita zdravila. Posameznik se mora le odločiti za prvi korak in se obrniti na zdravnika, ki mu lahko svetuje ustrezno zdravljenje.

O motnji erekcije in njenem zdravljenju smo povprašali urologa, splošno zdravnico, psihiatrinjo, diabetologinjo, kardiologa in farmacevtko.

V reviji boste našli tudi vprašalnik za oceno erektilne funkcije. Predstavljamo še spletno stran www.midva.com, kjer lahko preberete odgovore na vprašanja o motnji erekcije, izveste več o zdravljenju, najdete seznam vseh uroloških ambulant in druge zanimivosti.

Reviji smo priložili še knjižico Kako proti gripi in prehladu?, ki bo zagotovo v veliko pomoč prav vsem, saj sta prehlad in gripa v zimskih mesecih zelo pogosta.

Revija izhaja večkrat na leto in obravnava vedno drugo aktualno zdravstveno temo. Na voljo je v lekarnah in čakalnicah družinskih zdravnikov po vsej Sloveniji. Nanjo se lahko tudi naročite (obrazec je priložen tiskanemu izvodu).