O-STA

Izšel je novi TIS 2010

Brezplačne knjige novega TIS 2010 tokrat na voljo na bencinskih servisih Petrola in v Mobitelovih centrih

Ljubljana, 9. decembra - Danes je izšel novi Telefonski imenik Slovenije (TIS) 2010. Tudi tokrat v večih oblikah - na spletu, v knjigi in na zgoščenki. Brezplačne knjige TIS bodo tokrat na voljo na več kot 300 lokacijah - v Mobitelovih centrih in na bencinskih črpalkah Petrola širom Slovenije. Knjige bodo na voljo od izida pa do konca decembra oz. dokler zaloge knjig ne poidejo. Naročniki novega TIS-a na zgoščenki prejmejo letos številne ugodnosti, med drugim prejmejo tudi novi album glasbene skupine Perpetuum Jazzile. TIS na spletu pa uporabnikom sedaj poleg ažurnih podatkov ponuja tudi možnost pošiljanja brezplačnih SMS sporočil in ocenjevanja podjetij.

Tako TIS na spletu kot TIS na zgoščenki sta ob izidu prenovljena z ažurnimi podatki in z nekaterimi pomebnimi novostmi. TIS na spletu sedaj omogoča brezplačno SMS-anje, ocenjevanje in komentiranje podjetij, izboljšano iskanje na zemljevidu ter dodatne podatke o odpiralnih časih, o izdelkih in storitvah podjetij. Odpiralni časi, plačilne metode in informacije o izdelkih podjetij so tokrat prvič vključeni tudi v TIS-u na zgoščenki, ki vsebuje tudi glavne poslovne informacije kot so davčna in matična številka ter transakcijski račun. Naročnike TIS-a na zgoščenki pa bo zagotovo razveselil tudi novi album Afrika popularne skupine Perpetuum Jazzile, katerega poleg številnih drugih ugodnosti prejmejo naročniki na TIS na zgoščenki. Za tiste, ki do kontaktnih podatkov v TIS-u ponavadi ne dostopajo preko računalnika, so na voljo TIS na mobilniku, SMS sporočila in klici na številko 1188 ter seveda najstarejša oblika imenika - TIS v knjižni obliki. TIS v knjižni obliki je tako kot lansko leto na voljo v treh knjigah, razdeljenih po omrežnih skupinah: 01 in 07 (LJ + NM), 02 in 03 (MB + MS + CE + TR) ter 04 in 05 (KR + KP + NG).

Knjige TIS so tako kot lansko leto na voljo brezplačno - tokrat na več kot 300 lokacijah - na bencinskih servisih Petrola in v Mobitelovih centrih po Sloveniji. Na posamezni lokaciji se nahajajo le knjige tiste področne kode, kjer se Petrolov servis oz. Mobitelov center nahaja. Knjige pa se razdeljujejo po načelu kdor prvi pride, prvi vzame. Zaloga knjig, katerih smo letos natisnili 120.000 izvodov, je omejena. Brezplačne knjige TIS 2010 bodo na voljo le v decembru oz. dokler zaloga knjig ne bo pošla. Nekaj kompletov knjig pa je izdajatelj TIS-a, podjetje Teledat, prihranil tudi za pošiljanje po pošti. Knjige TIS je tako možno naročiti tudi preko brezplačne telefonske številke 080 3000, pri čemer morajo naročniki kriti del poštnih stroškov - 4 EUR za naročilo ene knjige oz. 5 EUR za naročilo kompleta knjig. Informacije, kje se nahajajo brezplačne knjige, so na voljo na spletni strani tis.telekom.si in na brezplačni številki 080 3000.