O-STA

Prihaja Vesela Petrolova karavana!

Ljubljana, 11. december 2009 - Družba Petrol bo v prazničnem mesecu decembru zveste kupce in naključne obiskovalce svojih bencinskih servisov razveselila z družabno prireditvijo Vesela Petrolova karavana, ki se bo ustavila na šestih Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. V sklopu prireditev bo poskrbljeno za zabavo, obiskovalci pa bodo lahko sodelovali v nagradnem žrebanju za privlačne nagrade. Prav tako bo družba Petrol poskrbela za tople napitke in sladko presenečenje.

Vesela Petrolova karavana je sklop šestih prireditev, ki bodo potekale na različnih Petrolovih bencinskih servisih ali v njihovi neposredni bližini. Prireditev je družabnega značaja in je namenjena predvsem družinam z otroki, pa tudi vsem ostalim, željnim veselja in zabave v tem prazničnem mesecu. Za veselo vzdušje bodo poskrbele palčice, animatorji in božični zborček, v Novem mestu, Mariboru in Celju pa se nam bo pridružila tudi glasbena skupina Čuki, ki bodo vse prisotne razveselili s svojimi zimzelenimi uspešnicami.

Prireditve Vesele Petrolove karavane, ki se bodo pričenjale ob 17. uri bodo gostili:

- Novo mesto, 12. decembra, bencinski servis Petrol Žabja vas, Belokranjska 3;

- Maribor, 14. decembra, bencinski servis Petrol, Tržaška 10;

- Celje, 16. decembra, bencinski servis Petrol, City Center;

- Kranj, 18. decembra, bencinski servis Petrol Primskovo III, Cesta Staneta Žagarja 65;

- Ljubljana, 20. decembra, bencinski servis Petrol, Kajuhova 32 S;

- Koper, 22 decembra, bencinski servis Petrol, Šmarska 5 F.

Obiskovalcem Petrolovih bencinskih servisov v okolici prireditve Vesela Petrolova karavana bomo v dneh pred posameznim dogodkom razdelili letake, s katerimi bodo lahko sodelovali v nagradni igri. Na vsaki izmed šestih prireditev bomo tako izžrebali 23 nagrajencev - skupaj kar 138, ki bodo prejeli:

- Ultimax Magna kartico s prednaloženimi 30 €

- Ultimax Magna kartico s prednaloženimi 20 €

- Ultimax Magna kartico s prednaloženimi 10 €

- 10 X brezplačno pranje avtomobila

- 10 X Ultimax koledar.

Družba Petrol vas vse skupaj vabi, da se pridružite Veseli Petrolovi karavani, hkrati pa vas vabi tudi na svoje bencinske servise in vam sporoča, da je omenjena prireditev le začetek tovrstnih akcij, ki se bodo nadaljevale tudi v prihajajočem letu.

* * * * *

Dodatne informacije:
Žiga Fišer, Petrol d.d., Ljubljana
+386 1 47 14 546
ziga.fiser@petrol.si