O-STA

Z novo različico spletne poslovne programske rešitve SAOP miniMAX 9.0 je poslovanje še bolj učinkovito

Novi miniMAX vključuje zadnje spremembe na področju davčne zakonodaje, številne izboljšave za hitrejše in bolj tekoče delo, nove funkcionalnosti na področju službenih potovanj, kompenzacij in knjigovodstva.

ŠEMPETER PRI GORICI, 6. 1. 2010 - Podjetje SAOP d.o.o., vodilni proizvajalec poslovnih informacijskih rešitev za podjetja in javne ustanove, je predalo v uporabo novo različico inovativne spletne rešitve za vodenje poslovanja majhnih podjetij in računovodske servise miniMAX. Bistvena novost miniMAXa 9.0 je implementacija nove zakonodaje na področju DDV. V SAOPju so prenovili tudi uporabniški vmesnik ter s skupno 22 novimi funkcionalnostmi in izboljšavami še pohitrili in poenostavili uporabo. miniMAX se lahko pohvali tudi s sistemom dinamičnega prevajanja, ki omogoča dodajanje novih jezikovnih različic, brez prekinitve delovanja za ostale uporabnike.

miniMAX 9.0 uveljavlja pomembne spremembe v davčni zakonodaji, ki so stopile v veljavo s 1. 1. 2010. "Zadovoljni smo, da smo našim uporabnikom pravočasno omogočili poslovanje v skladu z novo davčno zakonodajo, predvsem zaradi obsega in globine sprememb," je povedal Matevž Jenko, vodja projektne skupine miniMAX v podjetju SAOP. Zaradi sprememb DDV je na novo postavljen tudi šifrant Odhodkov, kjer so dosedanjih 300 zapisov skrčili na 50 privzetih zapisov. "Gre za pomembno pohitritev dela pri vnašanju prejetih računov. Na podlagi raziskave smo vnesli najpogosteje uporabljane vrste odhodkov, pri čemer smo uporabnikom omogočili, da sami odpirajo nove," je dejal Jenko.

Novost je, poleg zakonsko zahtevanih funkcionalnosti, za uporabnike še bolj enostaven in prijazen program. "Pri razvoju nove različice smo upoštevali številne želje in predloge, zato je miniMAX 9.0 še bolj pisan na kožo podjetnikom in njihovim računovodskim servisom. Visok nivo zadovoljstva naših uporabnikov nas izredno motivira pri razvoju in vgrajevanju novih, sodobnih in praktičnih funkcionalnosti," je povedal Marko Češnovar, vodja prodaje miniMAX v podjetju SAOP.

Več informacij o novem miniMAXu 9.0 dobite na https://moj.minimax.si/help/minimax/Pregled_novosti_9.0.pdf,

na www.minimax.si pa lahko program tudi preizkusite.

Dodatne informacije:


Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki... http://www.saop.si/site/o_podjetju_za_novinarje/413/za_novinarje.aspx

Peter Krkoč, Marketing in odnosi z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici

T: 05 / 393 40 23, M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: http://www.saop.si