O-STA

XLAB bo razstavljal na CEBITU 2010

Ljubljana, 25.02.2010. Visokotehnološko podjetje XLAB bo tudi letos, tokrat že šesto leto, na CeBITu (dvorana 2, stojnica C48) predstavil paket svojih programskih rešitev za spletno komunikacijo, delo in sodelovanje na daljavo ISL Online.

Kljub govoricam, da je CeBIT zadnja leta v zatonu, še vedno velja za največji IT dogodek na svetu, ki v šestih dneh v Hannovru združuje najpomembnejše predstavnike iz sveta informacijskega sveta in visoke tehnologije ter njihove najnovejše dosežke.

XLAB se bo letos sejma udeležil predvsem iz tega razloga, saj je CeBIT zanje odlična priložnost za srečanje s tujimi distributerji svoje programske opreme in sklepanje novih partnerstev. Podjetje vsako leto beleži rast prihodkov iz naslova storitev ISL Online in ta trend želi obdržati oziroma ga še povečati z novimi partnerji predvsem na evropskem, ameriškem in japonskem trgu.

Sejem obenem ponuja možnost srečanja z obstoječimi uporabniki. XLAB bo na svoji stojnici predstavil izdelke ISL Online, ki jih danes uporablja več kot 75.000 uporabnikov iz več kot 100 držav po svetu. Uporabnost, učinkovitost in podobo programov XLAB-ovi programerji neprestano izboljšujejo in prilagajajo novim trendom. Obiskovalci CeBITa bodo lahko videli in preizkusili najnovejše izboljšave v 60 dnevni brezplačni preizkusni dobi. V ospredju bo letos popolnoma prenovljena rešitev za spletne sestanke ISL Groop 2.0, ki jo je podjetje pred kratkim uradno izdalo.

Paradni konj je še vedno njihov prvi izdelek ISL Light, a korak k spremembi osredotočenosti svojih strank so naredili, ko so na lanskem CeBITu trgu ponudili paket VSE V ENEM, v katerem stranke z nakupom ene licence poleg ISL Light-a dobijo tudi ostale tri rešitve, ISL AlwaysOn (oddaljeni dostop), ISL Pronto (spletni pogovor v živo) in ISL Groop (spletni sestanki).

Tudi letos je XLAB poskrbel za brezplačne vstopnice, ki jih lahko na spletni strani www.islonline.com naroči vsak, ki bi tudi sam rad obiskal največji svetovni računalniški sejem.