O-STA

Pošta Slovenije z novimi LX-telegrami

MARIBOR, 1. marec 2010 - Pošta Slovenije je prenovila in razširila ponudbo LX telegramov. S prvim marcem je tako na voljo kar 79 LX-voščilnic in 105 LX-daril, hkrati pa je mogoče določena LX darila po novem kupiti tudi v prosti prodaji na poštah.

Pošta Slovenije na vseh področjih delovanja nadaljuje s strategijo širjenja in krepitve ponudbe izdelkov in storitev. Med storitve, ki jih naročajo mnogi uporabniki, so tudi LX-telegrami, ki so z marcem doživeli prenovo in razširitev.

Sedaj je na voljo 79 LX-voščilnic, dosedanjih 89 LX-daril pa je obogatenih s 16 novimi, tako da je uporabnikom poštnih storitev sedaj na voljo kar 105-LX daril. V prenovljeni ponudbi so nekatera LX-darila tudi v prosti prodaji na vseh poštah, medtem ko so LX-voščilnice in LX-sožalnice ter nekatera LX-darila na voljo zgolj v okviru poslovanja z LX-telegrami.

Kljub omenjeni prenovi poslovanje s svežim cvetjem ostaja nespremenjeno, prav tako ni sprememb pri naročanju in vročanju LX telegramov.

Sicer pa je Pošta Slovenije izdala tudi novi prodajni katalog, ki vsebuje vse izdelke, ki se prodajajo na poštah in predstavljajo pomembno dopolnitev klasičnih poštnih storitev. Katalog bo od 3. marca na voljo na poštah Pošte Slovenije.

Pošta Slovenije
Služba za odnose z javnostmi