O-STA

V Celjskem domu predstava Picko & Packo

Zgodba o dveh navihanih pobalinih, ki vedno znova navduši najmlajše

Celje, 2. marec 2010, Zavod Celeia Celje in Gustav film Ljubljana vabita v soboto, 6. 3. 2010 ob 11.00 v Celjski dom na Krekov trg 3 na ogled predstave Picko in Packo. Cena vstopnice: 4,5 EUR (vrtci, šole) ter 4,5 EUR za izven. Prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 49 25 081, e-mail:tic@celje.si, prodajna mesta Eventima po Sloveniji ter eno uro pred predstavo v Celjskem domu. Več info na www.celeia.info. Medijska pokrovitelja: Radio Rogla & Celjan.

Igrano - lutkovna predstava, ki ruši starostne in domišljijske ovire, bo zaradi svojstvenega humorja in izvirnosti pri gledalcih vseh starosti izzvala veliko smeha, zabave in sprostitve. Scena, lutke in kostumi so barviti, prepričljivi, enostavni in tako gledalcu dopuščajo ogromno domišljije in mu zanjo dajo tudi povod.

Kdo med nami ne pozna zgodbe o dveh mulcih, polnih neposredne, iskrive in nagajive energije, ki se neznansko zabavata ob zganjanju svojih norčij.

Če imamo domišljijo in polno glavo neumnosti, je lahko zabava zunaj, v resničnem svetu, veliko bolj nora kot pa za štirimi stenami z miško ali daljincem v roki. To se mnogim mladim danes zdi že skoraj nemogoče, zato je zgodbica še kako aktualna in tudi poučna, saj ljudje danes, v svetu elektronike, svojim zabavam ne znamo več postaviti meja resničnega sveta.

Na fotografiji: odlomek iz predstave (fotografija je last izvajalcev predstave)

Več info : Snežana Gabrovec, Referentka za prireditve, tel.: 03 42 87 932, mobi: 051 681 990, e-mail:snezana.gabrovec@celje.si.