O-STA

Nove razkošne počitniške vasice v Avstriji

V dveh prvorazrednih počitniških vasicah v Avstriji lahko sedaj kupite razkošna počitniška stanovanja.

Naselje lesenih brunaric ob smučišču

V smučarskem središču Hinterstorder, ki je ena izmed postojank svetovnega pokala v alpskem smučanju, gradimo Chalet Village AlpinLodges Hinterstoder. Destinacija, ki je od Dunaja oddaljena le dve uri in pol vožnje, je privlačna skozi vse leto in idealna za športnike in ljubitelje narave. Hinterstoder ponuja prvovrstno infrastrukturo in veliko sončnih dni z zagotovljeno snežno odejo od decembra do aprila. 22 stanovanj, zamišljenih kot druge rezidence, ki so državljanom EU na voljo za nakup, stojijo v središču smučišč na dih jemajoči planoti 1.400 metrov nad morjem. Kompleks sestavlja 17 koč ter glavno poslopje z veliko avlo, poslovnim in nakupovalnim središčem, fitnesom, notranjim bazenom, kolesarsko sobo, garažo ter izposojevalnico opreme za smučanje in deskanje. Razkošna stanovanja sestavljajo udobna dnevna soba, prostorna in razkošna kopalnica in izbrana notranja oprema.

Luksuzni paket: AlpinPark Matrei

V središču Tirolske vasice Matrei v smučarskem območju Grossglockner Kals/Matrei gradimo naselje s 36 razkošnimi stanovanji. 25 jih bo državljanom EU na voljo za nakup kot drugo bivališče, 11 stanovanj pa bo del hotela. Oprema zajema kuhinje priznanih blagovnih znamk, razkošne kopalnice, internet, satelitsko televizijo in še veliko več. V luksuznem paketu so tudi bazen, garaža, ogrevani prostori za smučarsko opremo ter kolesarska soba.

Prodaja počitniških nepremičnin se je že začela
Državljani EU lahko te nepremičnine kupijo kot svoje drugo bivališče ali jih najamejo. Po povpraševanju lahko lastniki svoja stanovanja tudi oddajajo.
Jäger Bau načrtuje začetek gradnje v poletju 2010. Jäger Bau je že zgradilo počitniški letovišči Hochmontafon (Vorarlberg) in AlpinLodges Kühtai (Tirolska).

www.jaegerprojects.com
---
Komunikacije Oberhollenzer
Birgit Oberhollenzer
+43-676-7282800, office@oberhollenzer.at


Pravice na fotografije: Jäger Bau GmbH


Na fotografiji: : AlpinLodges Hinterstoder: Zunaj idealna zimska pokrajina, znotraj izbrana oprema.