O-STA

XLAB prejel priznanje Zlate niti

Ljubljana, 19. marec 2010. Podjetje XLAB iz Ljubljane je prejelo priznanje za uvrstitev med sedmerico finalistov izbora za najboljšega slovenskega zaposlovalca Zlata nit v kategoriji malih podjetij.

Včeraj so na Ljubljanskem gradu v okviru izbora za najboljšega slovenskega zaposlovalca Zlata nit podelili priznanja najboljšim zaposlovalcem v Sloveniji, med katerimi je tudi visokotehnološko podjetje XLAB. Na slavnostni razglasitvi je navzoče nagovoril tudi minister za delo, družino in socialne zadeve dr. Ivan Svetlik, ki je povedal: "Priznanja Zlata nit so nagrada za vsa prizadevanja podjetij, ki vlagajo v razvoj in hkrati zadovoljstvo zaposlenih. Najboljši zaposlovalci predstavljajo zgled in navdih slovenskega gospodarstva, saj delo in zaposlitev za posameznika ne predstavljata le socialne varnosti, ampak pomembno določata tudi njegov položaj v družbi."

Na XLAB-u so ponosni, da so v družbi podjetij, ki krojijo zgled drugim podjetjem v odnosih s svojimi zaposlenimi. Uvrstitev med sedem najboljših zaposlovalcev med manjšimi podjetji, kjer je bila konkurenca najvišja, potrjuje, da je XLAB-u uspelo oblikovati prijetno in spodbudno delovno okolje za vse zaposlene, kar bistveno vpliva tudi na uspešnost podjetja, ki s svojimi dosežki vztrajno niza uspehe tako v Sloveniji kot v tujini. Takšno delovno okolje se bodo trudili ohranjati še naprej in ga še izboljšati.

XLAB ob tej priložnosti čestita vsem trem zmagovalcem letošnje Zlate niti.

www.xlab.si

O podjetju XLAB

Podjetje XLAB d.o.o., ki se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za enostaven dostop in nadzor oddaljenega namizja, sestanke in komunikacijo preko medmrežja na zahtevo, sodi v sam svetovni vrh. Izdelki ISL Online so združeni v poslovni paket "Vse v enem", ki nudi vsem, od malih, srednjih in velikih podjetij do posameznikov, nov, preprost in varen način dostopa do oddaljenega računalnika, sodelovanja s strankami, partnerji in zaposlenimi v dejanskem času. Izdelki ISL Online so tehnološko dovršeni ter slovijo po svoji enostavni uporabi, poleg tega pa so tudi cenovno dostopni.