O-STA

SAOP krepi sodelovanje med uporabniki njegovih poslovnih programskih rešitev in storitev

V podjetju SAOP so vzpostavili storitev posebnih ugodnosti, ki jih za uporabnike poslovnih programov iCenter in miniMAX ponujajo drugi uporabniki.

ŠEMPETER PRI GORICI, 7. april 2010 - Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je odprlo posebno spletno mesto, prek katerega so uporabnikom iCentra in miniMAXa po ugodnih cenah na voljo izbrane poslovne storitve. Novo storitev so v podjetju razvili z namenom okrepitve sodelovanja med uporabniki ter povečanja dodane vrednosti poslovnih rešitev SAOP. Računovodskim servisom, ki uporabljajo rešitve SAOP, so storitve promocije nedavno ponudili prek portala Poslovni.SAOP.si in z ustanovitvijo Združenja računovodskih servisov miniMAX, prek novega spletnega mesta pa bodo pomagali pri oblikovanju ugodnejših storitev ter njihovemu trženju še vsem ostalim uporabnikom.

"V SAOP se zavedamo, da delujemo na tržišču, kjer vlada izjemno oster konkurenčni boj za vsakega uporabnika. Zato želimo našim strankam ponuditi, poleg kakovostne in inovativne programske opreme, tudi storitve z dodano vrednostjo, kot sta naš poslovni portal in zadnja storitev Priporočamo," je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP.

Prek spletnega mesta http://podjetnik.saop.si lahko uporabniki iCentra in miniMAXa koristijo storitve drugih partnerskih podjetij po posebnih cenah, brezplačno in brez provizij. "Smisel spletnega mesta Priporočamo! je, da našim uporabnikom pomagamo pri pridobivanju ugodnejših ponudb, posebej v času, ko je potrebno lastna sredstva čim bolje unovčiti. Zato smo se z omejeno skupino partnerskih podjetij uspeli dogovoriti o posebnih popustih ali "bonusih", ki se jih lahko uporabniki naših rešitev poslužujejo. To je tudi prvi korak k ustvarjanju nekakšne kartice zaupanja med uporabniki rešitev SAOP," je povedal Marko Češnovar, vodja prodaje miniMAX v podjetju SAOP. Glede na obiskanost SAOP-jevih spletnih strani in poslovnega portala Poslovni.SAOP.si v podjetju pričakujejo, da bo spletno mesto Priporočamo! obiskalo veliko njihovih uporabnikov in naključnih obiskovalcev. SAOP-jevim uporabnikom so prek novega spletnega mesta trenutno na voljo različne cenovno ugodne storitve s področja podjetniškega svetovanja, izobraževanja, trženja, prevajanja in informacijskih tehnologij.

Dodatne informacije:


Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki... http://www.saop.si/site/o_podjetju_za_novinarje/413/za_novinarje.aspx

Peter Krkoč, Marketing in odnosi z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

T: 05 / 393 40 23

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: http://www.saop.si