O-STA

Z vlakom udobno in ugodno do letališča v Mariboru

Število potnikov, ki za pot do letališča uporabljajo vlak, je čedalje večje. Iz Slovenije so z vlakom najbolj pogosti prevozi do letališč Dunaj, Gradec, München in Frankfurt. Od 7. do 21. aprila je letalski promet z Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana preusmerjen na mariborsko letališče. Do Maribora boste najbolj udobno potovali z vlakom. Na njem boste imeli tudi dovolj prostora za vašo prtljago, na določenih vlakih pa imate tudi možnost, da se okrepčate v gostinskem vagonu.

Povprečni čas vožnje hitrega vlaka ICS z železniške postaje Ljubljane do železniške postaje Maribor je 1 uro in 50 minut. Od mariborske postaje do letališča Maribor pa se lahko odpeljete s taksijem. Več informacij o ponudbi taksi prevozov dobite tudi na spletni strani Letališča Maribor.

Informacije o voznih redih in cenah dobite na spletni strani Slovenskih železnic, www.slo-zeleznice.si ali na telefonski številki 01 29 13 332. Prav tako pa priporočamo obisk informativnih centrov na železniških postajah v Ljubljani, Celju, Mariboru ali Kopru.

Želimo vam prijetno potovanje!

Slovenske železnice