O-STA

Podjetje Klub 7 500,00 EUR študentom UP FM za najboljša poslovna načrta

Koper, 12. aprila 2010 - Dogodek Mladi podjetniški izzivi je zaznamovala podelitev denarne nagrade 250,00 EUR študentom Fakultete za management Koper za najboljši poslovni načrt v spomladanskem ciklu izvedbe predmeta Podjetništvo na študijskem središču v Celju.

Dogodek, ki sta ga minuli petek organizirala UP Fakulteta za management Koper, Alumni FM in Študentski svet FM se je zaključil s predstavitvijo podjetja Klub 7, d. o. o., ki je študentom UP FM podelilo denarno nagrado 250,00 EUR za najboljši poslovni načrt z naslovom Pro-Eko, avtorjev Maše Ipavic, Alenke Wolf, Matica Kvedra in Tilna Trimovskega. Proizvodnja in prodaja nagrobnih sveč iz reciklirane (polipropilenske) plastike je bila zmagovalna poslovna ideja, ki je prepričala komisijo predstavnikov Kluba 7. Slednji začetnikom pomagajo pri prvih korakih in zagovarjajo vrednote kot so učinkovito podjetništvo, strokovnost, pozitivna energija, proaktivnost in družbena odgovornost. Ekipi zmagovalnega poslovnega načrta čestitamo, še posebej ker njihova ideja med drugim sledi tudi smernicam trajnostnega razvoja.

Klub 7, ki je del mreže Alumni FM, združuje uspešne podjetnike posameznike, ki se s svojim kapitalom, znanjem in socialnimi mrežami vključujejo v podjetniške projekte drugih. Podjetništvo se lahko prične že zelo zgodaj, zato Klub 7 mlade podjetnike z dobrimi idejami skušajo odkrivati in spodbujati že tekom študija in so lahko dober zgled ostalim, kako to narediti s konkretnimi dejanji.

Drugi del izbora za najboljši načrt bo potekal v poletnem ciklu izvedbe predmeta, kjer bodo na tradicionalnem, letos že 9. športnem in družabnem srečanju UP FM v Strunjanu, 22. maja 2010 podelili enak znesek koprskim študentom.

Foto: http://www.fm-kp.si/novice.php/363

UP Fakulteta za management Koper

Za podrobnejše informacije smo vam na razpolago:

Dejan Šraml, Odnosi z javnostmi/PR Consultant

Univerza na Primorskem/University of Primorska
Fakulteta za management Koper/Faculty of Management Koper
Cankarjeva 5, p.p. 345, SI-6104 Koper, Slovenia
Tel.: 00386 (0)5 610 20 12
Fax: 00386 (0)5 610 20 15

E-mail: dejan.sraml@fm-kp.si

URL: www.fm-kp.si