O-STA

HTC Desire že v Mobitelovi ponudbi

Ljubljana, 16. april 2010 - Mobitel bo v ponedeljek, 19. aprila, kot prvi slovenski mobilni operater v svoji prodajni mreži ponudil napredni mobilnik HTC Desire z operacijskim sistemom Android 2.1. Omenjeni mobitel uporabnikom nudi megabitni mobilni internet, elektronsko pošto, večpredstavnostne vsebine, AMOLED-zaslon na dotik in številne druge uporabnikom prijazne funkcionalnosti.

Mobitel kot vodilni slovenski mobilni operater svojo ponudbo neprestano razvija in dopolnjuje z najnovejšimi mobilnimi aparati. Tako bo od ponedeljka, 19. aprila, dalje Mobitelova ponudba bogatejša za še en napreden mobilnik z operacijskim sistemom Android - HTC Desire.

Mobitel HTC Desire z operacijskim sistemom Android 2.1 je sodoben, eleganten mobilni aparat, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike, saj poleg pregledovalnika različnih dokumentov omogoča tudi uporabo Googlovih aplikacij ter spletne trgovine Android market. HTC Desire prinaša izjemno uporabniško izkušnjo večpredstavnostnih vsebin, pri čemer je uporabnikom v pomoč in užitek velik kakovosten AMOLED-zaslon na dotik Multi-Touch, ki omogoča prilagoditev prikaza vsebin na zaslonu (večje/manjše). S tem je močno olajšano spremljanje različnih vsebin, od dokumentov in e-pošte do fotografij, videoposnetkov ter spletnih strani in družabnih omrežij. Za nemoteno uporabo mobilnih storitev poskrbijo zmogljiva strojna oprema ter povezljivost s tehnologijami megabitnega interneta, WiFi in Bluetooth. HTC Desire ima poleg glasbenega predvajalnika ter foto in video kamere z bliskavico LED Flash vgrajen še GPS, medtem ko lažje upravljanje zagotavlja optični sledilnik, ki prevzame vlogo računalniške miške. Poleg naštetega pa uporabnikom ponuja še dve nadvse dobrodošli funkciji - samodejno zmanjšanje glasnosti zvonjenja, ko mobitel vzamejo v roke, oziroma izklop zvonjenja, ko ga odložijo z ekranom navzdol, obrnjenim proti površini.

HTC Desire je premierno na voljo pri Mobitelu, in sicer po izjemno ugodni akcijski ceni za samo 249 EUR v ponudbi Povezani 44/77, 299 EUR v ponudbi Povezani 33/55 oziroma 339 EUR v splošni naročniško-prodajni akciji, ob vezavi za 24 mesecev. Sicer je redna cena mobilnika HTC Desire 530 EUR.

Več o Mobitelovi ponudbi na www.mobitel.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.