O-STA

Samsung Corby za nogometne navdušence pri Mobitelu le 1 EUR

Ljubljana, 21. junij 2010 - Mobitel, ponosni pokrovitelj in uradni mobilni operater slovenske nogometne reprezentance, je uporabnikom omogočil nakup zmogljivega mobitela Samsung Corby v navijaških barvah za samo 1 EUR. Tako bodo nogometni privrženci slovenske reprezentance lahko še bolj srčno navijali za našo izbrano vrsto in redno spremljali dogajanje na svetovnem prvenstvu prek mobilnega Planeta.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je kot pokrovitelj in uradni mobilni operater slovenske nogometne reprezentance uporabnikom omogočil nakup zmogljivega mobitela Samsung Corby v posebni izdaji za vse privržence slovenske nogometne reprezentance za samo 1 EUR. Omenjena ponudba bo v Mobitelovi prodajni mreži na voljo od torka, 22. junija, dalje.

Mobitel Samsung Corby bo uporabnike navdušil z elegantnim dizajnom in naborom številnih naprednih funkcij, kljub temu pa je nadvse enostaven za uporabo. Hitro in pregledno navigacijo namreč zagotavlja kakovosten in velik zaslon na dotik s posebno orodno vrstico, uporabo e-pošte in svetovnega spleta, multimedijskega portala Planet ter različnih družabnih omrežij, povezava na Facebook je že prednaložena. Uporabniki lahko izkoristijo tudi kamero, ločljivosti 2 milijona pik, glasbeni predvajalnik in radio FM, upravljanje z različnimi dokumenti ter pošiljanje sporočil SMS in MMS. Poleg navedenega pa imajo na voljo še povezavo Bluetooth, 50 MB vgrajenega spomina in razširitveno spominsko mesto. V času svetovnega nogometnega prvenstva pa lahko Mobitelovi uporabniki prek mobilnega Planeta dostopajo do bogatih in ekskluzivnih vsebin, video posnetkov vrhuncev vseh 64 tekem ter sproti osveženih rezultatov in novic ter dogajanje v Južnoafriški republiki spremljajo ekskluzivno na Mobitelovem mobilnem Planetu.

Mobilnemu telefonu Samsung Corby so priloženi štirje pokrovčki, v črni in beli barvi, bel pokrovček z vzorcem in poseben nogometno obarvan navijaški pokrovček v nacionalnih barvah, s katerimi lahko poljubno spremenijo njegov videz.

Družba Mobitel ponuja Samsung Corby v izjemni akcijski ponudbi, in sicer v okviru naročniških paketov Povezani 33, 44, 55 in 77 za samo 1 EUR ter v splošni naročniško-prodajni akciji za ugodnih 29 EUR. Pri tem velja vezava za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo v Mobitelovih centrih in na spletnem mestu družbe www.mobitel.si.