O-STA

Samsung Galaxy S že v Sloveniji

Ljubljana, 7. julij 2010 - Mobitel je skupaj s Samsungom premierno in ekskluzivno predstavil težko pričakovani pametni mobilnik Samsung Galaxy S. Slovenija je ena izmed prvih držav, kjer je omenjeni mobitel na voljo. V akcijski ponudbi pri Mobitelu Galaxy S že od 1 EUR dalje.

Mobitel skupaj s Samsungom premierno predstavlja ekskluzivni mobitel Samsung Galaxy S z izbirniki v slovenskem jeziku. Slovenija je ena izmed prvih držav sveta, v katerih je ta težko pričakovan mobilnik že na voljo.

Samsung Galaxy S je najbolj zmogljiv pametni mobilnik v Mobitelovi ponudbi. Tehnološko popolnost združuje z dovršeno obliko in privlačnim uporabniškim vmesnikom v slovenskem jeziku. Aparat ima velik, na dotik občutljiv Super AMOLED zaslon, ločljivosti 800x480 pik. Poganja ga procesor s taktom 1 GHz in operacijski sistem Google Android 2.1, kar omogoča izjemno odzivnost uporabniškega vmesnika in zvrhano mero zmogljivosti tudi pri hkratni uporabi zahtevnih programov. Vgrajen digitalni fotoaparat s kamero podpira zajem kakovostnih fotografij ločljivosti 5 milijonov pik ter video posnetkov v visoki ločljivosti (HD - 720 p, 30 slik/sekundo). Samsung Galaxy S pri Mobitelu ima 8 GB pomnilnika, poleg tega pa ima dodatno priloženo še pomnilniško kartico, zmogljivosti 8 GB.

V Mobitelovi ekskluzivni ponudbi je Samsung Galaxy S na voljo za 1 EUR, ob sklenitvi novega paketa Vroče Povezani za obdobje dveh let. Paket je namenjen naprednejšim uporabnikom in bo omogočal nakup najzmogljivejših pametnih mobilnikov po izjemno nizkih akcijskih cenah. Nabor vključenih storitev je prilagojen potrebam imetnikov pametnih mobilnikov, saj v mesečni naročnini 46 EUR vsebuje 500 MB podatkovnega prenosa v Sloveniji, 50 sporočil SMS in 180 minut pogovorov, od tega 30 minut v druga slovenska omrežja.

Samsung Galaxy S je ob 24-mesečni vezavi na voljo tudi v ostalih naročniških paketih, po prav posebni ceni 1 EUR pa ob hkratni novi izbiri Naj Naj za obdobje dveh let. Izbira Naj Naj z dodatkom k mesečni naročnini omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po najnižji ceni.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.mobitel.si. Na strani tehnik.mobitel.si pa si lahko ogledate tudi video predstavitev mobilnika Samsung Galaxy S.