O-STA

V ljubljanskem BTC Letni Kino City na prostem

Med 22. in 27. julijem bo dogajanje v ljubljanskem BTC CITY prvič popestril Letni Kino City, ki bo potekal na prostem. Letni Kino City, v katerem si bodo lahko obiskovalci ogledali štiri filmske uspešnice in dve predpremierni predvajanji, bo urejen na plaži v Vodnem mestu Atlantis.

Letni Kino City bo zaživel na igrišču za odbojko na mivki v Vodnem mestu Atlantis, kjer bo lahko v filmskih uspešnicah vsakič uživalo prek 550 obiskovalcev. Igrišče bo v tem času preurejeno v plažo, obiskovalci pa si bodo lahko filmske uspešnice ogledali z brisač in ležalnikov, razporejenih na mivki, s tribune ob odbojkarskem igrišču ali pa z za to priložnost ob igrišču razporejenih stolov.

V šestih dneh si bodo lahko obiskovalci v Letnem Kinu City ogledali naslednje filmske uspešnice: She's Out of My League (22.7.), Mamma Mia (24.7.), Shrek 4 (25.7.) in Roobin Hood (26.7.), predpremierno pa bosta na ogled Get Him to the Greek (23.7.) in Airbander (27.7.).

Ob tem organizatorji pripravljajo tudi bogat spremljevalni in zabavni program z nagradnimi igrami.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si