O-STA

Mobitelovo "Ustvarjalno poletje" na Facebooku

Ljubljana, 28. julij 2010 - V Mobitelu so na Facebook straneh Itak in Mobitel pripravili niz nagradnih natečajev "Ustvarjalno poletje", ki bo potekal vse do 5. septembra 2010. Spletne uporabnike vabijo, da v vročih poletnih dneh svoje domišljije in ustvarjalne žilice ne prepustijo zgolj brezskrbnemu ležanju na plaži, temveč združijo prijetno s koristnim in se potegujejo za bogate nagrade. Zmagovalec vsakega posameznega natečaja bo prejel izjemni mobilnik Samsung Galaxy S.

Mobitelov natečaj "Ustvarjalno poletje" vključuje šest nagradnih natečajev. Vsak teden se bo na eni izmed obeh Mobitelovih straneh Itak oz. Mobitel na Facebooku začel nov natečaj, ki bo trajal dva tedna; v prvem tednu bodo uporabniki pripravili in oddali svoj kreativni izdelek, v drugem tednu pa bo potekalo zbiranje glasov. Zmagovalce bodo določili uporabniki s svojim glasovanjem, nagrajenci pa si bodo prislužili izjemen mobilni telefon Samsung Galaxy S. Skupno bo Mobitel nagrajencem natečaja "Ustvarjalno poletje" podelil kar šest mobitelov Samsung Galaxy S, 18-krat po tri mesece brezplačne uporabe paketa Mobilni internet 1 GB, šest mobitelov Samsung Genoa, trideset Bluetooth slušalk in več kot 450 majic ITAK.

Kot prvi poteka nagradni natečaj "Poletna vročica", ki Itakovce že vabi, da v orodju Itak Tapetar narišejo tapeto oz. ozadje za mobitel , ki ponazarja njihovo idejo poletne vročice ter povezavo tapete prilepijo na zid ITAK Facebook profila. V okviru drugega natečaja bo Mobitel uporabnike povabil k pripravi 1-minutnega videa s slovesom od svojega starega mobilnega telefona. Tekmovalec bo moral svoj film objaviti na portalu YouTube in Mobitel zidu. Sledila bo nagradna igra "Morje", kjer bo Mobitel vse svoje pristaše povabil k objavljanju poletnih fotk, na katerih se pojavi tudi Itak karakter, bodisi na majici, brisači, plaži ali kar tako. Kot četrti zapored bo na vrsti nagradni natečaj za pripravo najboljše "Mobitel Tehnik majice".

V mesecu avgustu pa bosta za veliki finale sočasno potekala kar dva natečaja. Na Facebook strani ITAK bo v nagradni igri "Hej družba!" Mobitel nagrajeval druženje in družabnost na sploh. Zmagovalec bo tisti, ki bo na ITAK zid prilepil fotko, na kateri bo ujel največ svojih prijateljev in jih nato tudi označil. Mobitelova Facebook stran pa bo predstavila izziv "A je to ... telefon?". Mobitelove privržence bo spodbudil k izdelavi "odštekanega" mobilnega telefona iz lesa, krompirja ... ali k preoblikovanju svojega lastnega mobitela, da bo le-ta čim bolj domiseln. Avtor bo k fotki mobilnega telefona moral dodati tudi krajši opis, po želji pa bo lahko na njej označil še svoje prijatelje.

Za več informacij o nizu nagradnih natečajev "Ustvarjalno poletje", načinu sodelovanja in bogatih nagradah spremljajte spletno stran www.itak.si, tehnik.mobitel.si ter Mobitelovi Facebook strani ITAK in Mobitel.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.