O-STA

Skupina Petrol odprla svoj 77 bencinski servis na Hrvaškem - bencinski servis Zadar

Zadar, 3. avgust 2010 - Maloprodajna mreža skupine Petrol na hrvaškem trgu je od današnjega dne bogatejša za novi bencinski servis v Zadru.

Nov bencinski servis, ki se nahaja v ulici Ante Starčevića BB, ponuja voznikom vse, kar potrebujejo za varno in prijetno vožnjo. Poleg najkakovostnejših naftnih derivatov, ki se bodo točili na štirih otokih, je voznikom na voljo tudi okolju prijaznejši avtoplin (LPG). Bencinski servis v Zadru je grajen po najnovejših standardih, opremljen s sodobno ekološko in varnostno zaščito.

V okviru bencinskega servisa je tudi trgovina velikosti 72 m2, kjer je kupcem na voljo pester izbor najrazličnejših izdelkov in svežih peciv. Ponudbo novega bencinskega servisa pa dopolnjuje tudi moderna avtopralnica. Servis je odprt non-stop. Na vseh bencinskih servisih Petrola in Euro-Petrola na Hrvaškem, ter s tem tudi na novem v Zadru, je moč kupiti vstopnice za vse koncerte, kulturne, športne in družabne dogodke.

Skupina Petrol, ki na Hrvaškem posluje z dvema podjetjema - Petrol Hrvatska, d. o. o. in Euro-Petrol d.o.o. iz Rijeke, ima v svoji maloprodajni mreži skupaj 77 bencinskih servisov na dobro izkoriščenih lokacijah v mestih ter ob avtocestah po skoraj celi Hrvaški. To jo uvršča na drugo mesto med vsemi naftnimi trgovci na hrvaškem trgu. Vodilno vlogo na slovenskem trgu pa skupina Petrol uspešno dopolnjuje z novimi povezovanji in širitvijo v tujini. Strateška prisotnost z rastočo mrežo bencinskih servisov, ki je z zadnjim odprtjem na hrvaškem trgu zrasla na 432, dokazuje 311 bencinskih servisov v Sloveniji, 77 na Hrvaškem, 36 v Bosni in Hercegovini, 3 v Srbiji, 3 na Kosovem in 2 v Črni Gori.

Podrobnejše informacije o vseh Petrolovih bencinskih servisih lahko najdete na spletnem naslovu www.petrol.si.