O-STA

Zadnji del trilogije Itak Džafest: Vstopnice za glasbeni finale Itak trilogije s skupino Goldfrapp že na voljo!

Ljubljana, 25. avgust 2010 - Jeseni bo Mobitel razveselil Itakovce z zadnjim aktom Itak Džafesta. Tudi tokrat bodo obiskovalci spletnega mesta www.itak.si lahko prijavili svoje ideje tematskega Itak žura, najboljše izmed njih pa bo Itak nagradil z Nokio 5230 in opremil z vso potrebno opremo za izvedbo žura. Itak Džafest ni pozabil niti na predkoncertni zabavi, ki bosta Slovenijo ogrevali za glasbeni finale Itak Džafesta - ekskluzivni koncert z britansko synthpop skupino Goldfrapp, ki bo 8. oktobra v Kinu Šiška. Glede na prvi razprodani koncert Itak Džafesta v Kinu Šiška Itak vsem fanom svetuje, da si vstopnico na enem od prodajnih mest Eventima zagotovijo kar najhitreje.

Britanska zasedba je leta 2000 s svojim prvencem Felt Mountain, ki ga je zaznamovalo zanimivo prepletanje sintetiziranih vokalov s čudovitimi zvočnimi ozadji, navdahnjenimi s kabaretom, folkloro in elektronsko glasbo, navdušila kritike. Pevka skupine Alison Goldfrapp in klaviaturist Will Gregory sta na naslednjem albumu, Black Cherry, zvok prvenca nadgradila s prijemi glam rocka in synthpopa. Plesno usmerjeni pop, ki sta ga poimenovala "glamtastični sadopop", sta nadaljevala tudi na naslednjem super uspešnem albumu Supernature. Leta 2008 je sledil preobrat - na Seventh Tree sta plesiščem prijazni zvok nadomestila z bolj subtilnim, toplim in organskim folklornim izrazom. Goldfrapp bo 8. oktobra s spremljevalnim bandom, ki bo na odru zaigral v živo, prvič obiskal Slovenijo in vse Itakovce ter glasbene sladokusce s svojo raketo popeljal v zvočno ekstazo modernega rajskega vintage popa.

Še pred koncertom skupine Goldfrapp se bosta v Ljubljani odvili dve predkoncertni zabavi. Podrobnosti zaenkrat ostajajo še skrivnost, a jih bo Itak razkril kmalu. Tudi tokrat bosta izbrana dva nagrajenca natečaja Organiziraj svoj Itak party, ki bosta s hiti skupine Goldfrapp gostila svoje goste na domačem Itak žuru še pred velikim finalom.

Prvi Itak Džafest v Kinu Šiška predčasno razprodan, zato Itak svetuje čimprejšnji nakup vstopnic!

Vstopnice za koncert, ki bo 8. oktobra v dvorani Kina Šiška, so že naprodaj. Itakovci si lahko svojo priskrbijo po džafest ceni 25 evrov, tako da na 1919 pošljejo SMS z vsebino ITAK ID in prejeto Itak ID-kodo vpišejo v posebno okence ob nakupu vstopnice na www.eventim.si. Cena redne vstopnice pa znaša 39 evrov. Zaradi omejenega števila vstopnic svetujemo, da si svojo vstopnico zagotovite čim hitreje.

Brezplačno na Goldfrapp z Itak Flikami!

Najbolj zvesti in zagreti uporabniki spletnega mesta www.itak.si imajo zadnjo priložnost za osvojitev brezplačnih vstopnic, tokrat za skupino Goldfrapp. Na spletnem mestu je že na voljo Itak tapetar, kjer lahko vsi sodelujoči zbirajo Itak Flike. 50 avtorjev najbolje ocenjenih tapet bo tako kot v prvem krogu prejelo po 100 Flik, ki jih lahko takoj zamenjajo za koncertno vstopnico. Žirija pa bo izbrala tudi super zmagovalca natečaja, ki bo prejel kar 300 Itak Flik. Dodatne flike si lahko pridobite tudi s sodelovanjem v nagradnem natečaju Itak party in Naredi svoj bend. Več o aktualnem dogajanju najdete na www.itak.si in na Itak Facebook profilu.

Vse prošnje za novinarske akreditacije in novinarska vprašanja naslovite na pr@mobitel.si. Rok za oddajo prošenj za novinarske akreditacije za koncert Goldfrappa je 1. oktober.



Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.